Namca
Community
tamamdır benimki cehalet işte sonuçta ion v2 ultem tank işte.
Mavi isaretli olanlar custom kirmizi isaretli olanlar cap icin yivli
tamamdır benimki cehalet işte sonuçta ion v2 ultem tank işte.
Mavi isaretli olanlar custom kirmizi isaretli olanlar cap icin yivli
ilk seri de kutup başlarının konumu ters veya vida yönleri tersti. Ters sarım yapıyordu kullanıcılar.Merhaba arkadaşlar ion v2 aldım buradan bir arkadaştan birkaç sorum olacak. İon v2 nin altında seri numarası yazması gerekmiyor mu ? Birde deck te değişikliğe gidilmişti eski seri ile yeni seri arasındaki fark nedir ve nasıl ayırt ederim ? Detaylı bilgisi olan var ise yardımcı olursa çok memnun olurum.
Murat bey ile görüştüm. Tüm sorularıma net cevaplar aldım. Sağolsun çok ilgilendiilk seri de kutup başlarının konumu ters veya vida yönleri tersti. Ters sarım yapıyordu kullanıcılar.
Ayrıca bildiğim kadarıyla deck altındaki parçayı soktuğümüzde ki alt hava girişleri ilk seride daha dardı. sonraki güncellemelerde o delikler biraz daha genişletildi veya tam tersi oldu
Burada belki @fakirsmods hızlı cevap donemeyebilir sorulara. Ancak diğer sitede (esf) fakirsdestek ve site üzerinde ki whatsup destek numarasından gayet hızlı dönüşler yapılıyor diye biliyorum.
Merhabalar
ilk seri 2. seri diye birşey yok aslında Alman ve Çin'li kloncular için yapılmış uygulama idi. [emoji23] ilk 100 adet piyasaya sürüldü, sonrasında 89 adet yurtiçi kullanıcılarının deckleri değiştirildi.
Sevgiler...
Doğru dur modu atıp durma canım çekiyor ????
Dna75c 18650 mod bekliyorum hocam var mı ileriki zamanlarda böyle bi düşünceMerhabalar
ilk seri 2. seri diye birşey yok aslında Alman ve Çin'li kloncular için yapılmış uygulama idi. ???? ilk 100 adet piyasaya sürüldü, sonrasında 89 adet yurtiçi kullanıcılarının deckleri değiştirildi.
Sevgiler...
Bölgemizde yaşanan orman yangınlarından sonra yaşadığımız bu vahim ve üzücü olaylardan dolayı içeriğinde tahta bulunan ürünleri ; gerek ekonomik , gerek psikolojik zor günler yaşadığımız için ulaşılması bu şartlarda daha da zorlaştığı için.....
Bölgemizde yaşanan orman yangınlarından sonra yaşadığımız bu vahim ve üzücü olaylardan dolayı içeriğinde tahta bulunan ürünleri ; gerek ekonomik , gerek psikolojik zor günler yaşadığımız için ulaşılması bu şartlarda daha da zorlaştığı için.....
Ne diyorum ben kedim miyavlıyor doğum günüm yaklaştı sanırım
üstad şöyle ki dna c serisinden sonra pek keyifli gelmedi çok hızlı bir ateşlemesi var. gerçi 1 watt altında kullanınca sorun olmuyor. elimde dicodes olunca çok da elim gitmiyor ona. ama elimde stab olmayan bir mod + yedek mod daha olmalı mantığında tutuyorum elimde.@GaziHazar kardeşim senin kanguru mod ne oldu onu beğenmedin mi?
Benide gidişik sardı da sana sorayım bi dedim ????üstad şöyle ki dna c serisinden sonra pek keyifli gelmedi çok hızlı bir ateşlemesi var. gerçi 1 watt altında kullanınca sorun olmuyor. elimde dicodes olunca çok da elim gitmiyor ona. ama elimde stab olmayan bir mod + yedek mod daha olmalı mantığında tutuyorum elimde.
tam anlayamadım umarım kötü bişey değildir ????????Benide gidişik sardı da sana sorayım bi dedim ????
???? iskilipçe oldu. Kaşıntı tuttu bi kanguru mod alacak gibiyim gerçi @BigEagle abim aldığından beri öletam anlayamadım umarım kötü bişey değildir ????????