Ben ss 304 ile iyi sonuclar aldim 220c civari oneriyorum, dicodes nife 30 da keyifliydiMerhaba İon V2 için hangi tel ve sarımı öneriyor kullanan arkadaşlar
Ben düz adam sabri kanthal 7 ga 2 mm 0.80 ohmBen ss 304 ile iyi sonuclar aldim 220c civari oneriyorum, dicodes nife 30 da keyifliydi
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tc kullanimi ile farkli ve daha iyi tadlar alacaginiz bence kesin imkan varsa denemenizi oneriyorumBen düz adam sabri kanthal 7 ga 2 mm 0.80 ohm
doğru düzgün ilk mtl rtam olamasına rağmen ben de çok severek kullanıyorum yanına ne alsam dişye düşürken hep ikinci ion v2 ye bakarken yakalıyorum kendimibağılılık yapan bir atomizer kendisi, aşığım gibi bir şey. Geçen 1 numara (kedilerimden) deck'i sararken aşağı düşürdü bahçeye, ara ara bulamadım, bir yerlerden bir buhardaş buldum da zar zor ondan ful atomizer (2ml ve 4ml set) aldım paraya kıyıp sırf 510 pinini kullanmak için, o kadar seviyorum namussuzu. Elimde 2ml polikarbon+ultem, 4ml polikarbon+ultem tankları, ful 4ml ultem tank-chimney-topcap versiyonları, 3 adet MTL deck içi ile aslında 3 atomizerlik parça var, 510 pini tek ama Bir de üstüne ******** baca tipi ultem drip tip takınca tadından yenmiyor.
Bu arada çok üzülüyorum Fakirs, Sirius, Uzi gibi yerli üreticilerimiz yasaklar olmasaydı hem çok daha fazla istihdam yaratabilirlerdi hem de bizler bu güzel ürünlere daha kolay ve muhtemelen ucuza sahip olabilirdik. Ayrıca o durumda ulaşılacak ar-ge seviyesi nedeniyle çok daha çeşitli cihazlarımız olabilirdi.
alalım zehriMeyve bahçesine dolaşıp sürekli aynı meyveyi yemek ????
Diğer meyveler de bekler sizi ???? ????
Meyve bahçesine dolaşıp sürekli aynı meyveyi yemek ????
Diğer meyveler de bekler sizi ???? ????
topcap hariç bunun yapmışımhatta 4 ml lik versiyonunu kendim mi toplasam diyorum ???? ???? ???? :
Ion V2 Mtl Komple Deck
Ion V2 Ultem Chimney (4ml)
Ion V2 Ultem Custom Tank (4ml)
Ion V2 Ultem Topcap
Ion V2 Ultem Driptip
Fitili ilk burada ateşlemişim belli ki ????Uff zehre bak
Ama simdi meyvenin dogali var, sera da yetismisi var, mevsiminde yestismisi var, sekerlisi var, tatsizi var. Onemli olan meyveyi nereden ve ne zaman aldiginiz degil midir ?
Merhabalar! Ion v2 buhar sıcaklığını değerlendirecek olsanız hangi kategoride olurdu sizin için.
1-soğuk
2-soğuk ılık arası
3-ılık
4-ılık sıcak arası
5-sıcak
Anladım hocam çok teşekkürler. Diş eti rahatsızlığımdan dolayı soğuk buhar arayışındayım. Ion bunu kurtaracak gibi ama tam karar veremedim henüz Her ne kadar şeklini beğenmesemde flash ön planda ama hem tedarik hem fiyat konusunda üzüyor beni. Flash’a yakın soğuklukta bir arayıştayım.4ml soğuk ılık arası, 2ml ılık diye düşünüyorum üstadım. Flash'ı soğuk sayarım ben, hiç hissetmezsiniz areşlemenin ısısını. Ona kıyasla 4ml tanklı Ion V2 ancak hissettirir kendini. Bir parça ısınır yani. Şu havalarda soğuk, yazın ılık dersiniz.
Üstat;Merhabalar! Ion v2 buhar sıcaklığını değerlendirecek olsanız hangi kategoride olurdu sizin için.
1-soğuk
2-soğuk ılık arası
3-ılık
4-ılık sıcak arası
5-sıcak
her ikisini de aktif olarak kullanıyorum. eğer diş eti konusunda hassasiyetiniz varsa 2ml versiyonu sizin için uygun olmayacaktır. 2ml tankım yedek olarak duruyordu elimde. 4ml ile baya soğuk ılık arası (2) bir buhar alabiliyorum. ancak 2ml versiyonu ılık sıcak arası (4) alıyorum. ilk mtl atomizerim ion v2 2ml di ve diş eti problemi bende de baş gösterdi.Merhabalar! Ion v2 buhar sıcaklığını değerlendirecek olsanız hangi kategoride olurdu sizin için.
1-soğuk
2-soğuk ılık arası
3-ılık
4-ılık sıcak arası
5-sıcak
Teşekkürler hocam. Tel ve cihaz ayarlarını olabildiğince minimize ettim. 30ga tel 1.4-1.6 ohm arası 6-8 watt arasında takılıyorum şu an. Ergonomik olduğundan pod kullanıyorum gayette keyifli fakat hem yanma odasının küçüklüğü hem kartuş yapısından dolayı ne kadar çabalasamda belli bir seviyeye kadar soğutabildim o da yeterli gelmiyor. Uzun atomizerlerle pek yıldızım barışık değildir buhar alemine girdiğimden beri ama bu rahatsızlıktan dolayı el mahkum olacakÜstat;
Sadece atomizer özünde düşünmeyin. Bende ılık/sıcak buhar ile diş eti sorunu yaşıyordum. O dönem 26ga tel ile sariyordum coilleri. Ve neredeyse tüm atomizerler sıcaktı. Şimdi tel kalınlığını 29ga ya kadar düşürdüm. Majör/FEV/Vertex/Era şuan bu atomizerler ile sorun yaşamıyorum.
Bir dönem İonV2 4ml vardı. Onda da sorun yaşamamıştım.
Tel kalınlığı kadar, buhar çekim süresi de bir başka etken. Aralıklı kısa çekimler ile de bir parça buharınızı sogutabilirsiniz.