Genel yapı olarak baktığımızda gus menelaus klonu görüyoruz ama bence daha başarılı olmuş. Deck cok geniş özellikle pamuk havuzları. Muhtemelen 2.5mm altındaki bir sarımı kaldırmaz o yüzden denemedim. Parçalar yerine sıkı sıkıya oturuyor ve dolumu kolay. Sessiz ve soft bir atomizer. Spica pro da aynı ayarda bir atomizer çok severek de elimden 6 tanesini geçirdim ama bundaki 2 ve 4ml secenekleriyle atomizerle oynayabiliyorsunuz ve bu spicadaki sıkılmanın önüne geçiyor diye düşünüyorum. Spica tütünde bile cok likit seçiyor bazısını ondan iyi veren yoktur ama bazısını da bozarak veriyor. Henüz ion v2 de onunla karşılaşmadım. Expromizer 1.1,flash 23 ve ion v2 vardi kafamda ilk hangisi denk gelirse onu alacaktım önce bu denk geldi gayet memnunum. Sonrasında expromizer 1.1 de denedim mtl kit ve güzel bir driptiple o da kadife bir icime sahip. 4ml tankla Mtl fused clapton ile ılık sıcak bir buhara sahip vurum aroma dengesi yerinde, 26ga 2.5mm 6 sarım ile de ılık bir buhar var yine vurum yerinde aroma bir tık azalıyor.Alanı pişman edecek bir atomizer değil bence ion v2, umarım sizlere de yardımcı olur bu yazı.