yorumlarınızı bekliyoruz hocam.İntegra yı yarın Kısmet olursa @Leo Faonel kardeşimden deneyeceğim. Merak ettiğim bir atomizer. Malum bulunması zor kıymetli diyorlar. Denemeden bir sunum yapamam. Saygılarımla...
abi bizde 1 tur binebilirmiyiz ????????İntegra yı yarın Kısmet olursa @Leo Faonel kardeşimden deneyeceğim. Merak ettiğim bir atomizer. Malum bulunması zor kıymetli diyorlar. Denemeden bir sunum yapamam. Saygılarımla...
integra yok kaybettim @Ahmet @Pleasewait @Leo Faonelİntegra yı yarın Kısmet olursa @Leo Faonel kardeşimden deneyeceğim. Merak ettiğim bir atomizer. Malum bulunması zor kıymetli diyorlar. Denemeden bir sunum yapamam. Saygılarımla...
İntegra mı deniyormuşuz
abi bi tur binebilirmiyim
timemabi bi tur binebilirmiyim
Bugün bakacağım
Sen unutma onu Gomutanım. Ben bir tadına bakam onun nasılmış iyimiymiş. Ama gene sen onun içine basmışsındır tütünlü likiti. ???????????? İçmeyelim diye. ????????????
zıkkım koydum be yaaa. sizide düşündüm azcıkınSen unutma onu Gomutanım. Ben bir tadına bakam onun nasılmış iyimiymiş. Ama gene sen onun içine basmışsındır tütünlü likiti. ???????????? İçmeyelim diye. ????????????
Ohh çok sevindim. Allah razı olsun abicim. ????????????zıkkım koydum be yaaa. sizide düşündüm azcıkın