• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara İngiltere'den Ne Alınır?

CevizAğacı

Community
Bir arkadaşım ingilterede , hazır oradayken birşeyler aldırıp getirtmek istiyorum fakat jack vapour dışında bir şey aklıma gelmiyor. İnternetten biraz araştırdım fakat genelde çin ürünleri satılıyor.

Sizce jack vapour dna 75 dışında ne alınabilir ingiltereden. Özellikle buralarda bulamayacağımız tek pilli mod ve mtl rta bakınıyorum.

Bilenler konuyu şenlendirirse çok sevinirim.

( ingiltere high end üreten modör var mı, ben mi hiç denk gelmedim )

Oyla 0
Siparişi geçeceğim ama içime kurt düştü :rolleyes:

Gelecek olan arkadaşımın dahilli pilli ve hazır coil'li zalos+nat2s'i var. Şimdi ben de series b+prime alırsam ülkeye girşinde herhangi bir sıkıntı yaşar mı acaba 2 mod 2 ato ile. Biri pilsiz, diğeri dahilli pilli.

Başka bir yerde 1 tane bile olsa elektronik'in ülkeye girişine izin verilmediğini ilan eden yeni düzenlemeler olduğuna dair bi' yazı okudum da ???? Güncel tecrübesi olanlar, aslına astarına bir değinebilir mi rica etsem?..
Kural dışı görünse de sorun çıkacağını sanmam. Pilli olanı yanına alsın diğerini bavula koysun. Gerçi duyuyorum kabinde yoğunluk yaratmasın diye el bagajları bile aşağı kısıma veriliyormuş.

Olmaz, piller el bagajında, diğerleri alt bagajda olacak. Özellikle sizin için aldıklarının jelatini çıkartırsa hiçbir sorun olmaz. Sonuçta 5'er 10'ar almıyor.

Ama zelos dahili pilli şimdi, yanına mı almalı yoksa bagajda mı gitmeli? Jac vapour sıfır alınacak ve herhangi bir 18650 getirilmeyecek zaten yanında. Dahili pilli powerbank'ler alt bagaja verilmiyorsa, zelos da üstte gidecek o zaman. Jelatinler sökülecek, tamamdır..

Kural dışı görünse de sorun çıkacağını sanmam. Pilli olanı yanına alsın diğerini bavula koysun. Gerçi duyuyorum kabinde yoğunluk yaratmasın diye el bagajları bile aşağı kısıma veriliyormuş.

Şu an mutasyonlu corona muhabbetine diplomatik pasaportu olanlar ve türk vatandaşı olanlar harici zaten gelemiyor ülkeye, kalabalık ile ilgili bir sıkıntı çıkacağını pek sanmıyorum hocam. Kullanıcıyım dediğinde bile tekrar yurt dışına çıkacağın zamana kadar el konuluyormuş ve cihazlar depoda bekletiliyormuş tarzı şeyler yazılmış da, endişelendirdi biraz haliyle..

Düzeltme: Şubat ayında ne olursa olsun yasak diye genelde çıkmış. Nisan'da yolcu yanında 1 adet getirebilir tarzı bir şeye dönüşmüş.

1 adeti kesin geçiyorsa benimkileri cebine atsa daha iyi olur gibi sanki ???? Zelos kit bir series-b'den daha ucuz sonuçta. Alt bagajdaki ekstraya giriyorsa, yolcu yanında kabine alınan da kişisel eşya kabul ediliyorsa... Ne olur ne olmaz ucuzları mı alta koysa, yine bilemedim..

1 tane geçer diyen genelge...

Son düzenleme:
Düzeltme: Şubat ayında ne olursa olsun yasak diye genelde çıkmış. Nisan'da yolcu yanında 1 adet getirebilir tarzı bir şeye dönüşmüş.

1 adeti kesin geçiyorsa benimkileri cebine atsa daha iyi olur gibi sanki ???? Zelos kit bir series-b'den daha ucuz sonuçta. Alt bagajdaki ekstraya giriyorsa, yolcu yanında kabine alınan da kişisel eşya kabul ediliyorsa... Ne olur ne olmaz ucuzları mı alta koysa, yine bilemedim..

1 tane geçer diyen genelge...

Çok zamandır böyle bu kural. Tek cihaz ve 30ml likit. O yüzden kural dışı diye başlamıştım söze. Risk var mı var. Lakin bana göre 2 cihazla yüksek değil. Hatalı yönlendirmek gibi algılanmasın çünkü inisiyatif ile riski yönetecek sizsiniz.

Ayrica pilli cihazların kabin içinde kapalı konumda, harici pillerin de koruyucu kılıfında yine yolcu yanında taşınması isteniyor.

Benim siparişler patates oldu ???? İngiltere'den gelirken PCR testi zorunluluğu olacakmış ayın 30'unda sonraki uçuşlardaki yolculara ve fiyatı 250 pound'muş. Arkadaşım da 30'undan öncesine değiştirmiş bilet tarihini, 30'undan önce gelirse PCR testini burada 250 liraya yapıyorlarmış havalimanında. Hadi hayırlı işler ????..

Benim siparişler patates oldu ???? İngiltere'den gelirken PCR testi zorunluluğu olacakmış ayın 30'unda sonraki uçuşlardaki yolculara ve fiyatı 250 pound'muş. Arkadaşım da 30'undan öncesine değiştirmiş bilet tarihini, 30'undan önce gelirse PCR testini burada 250 liraya yapıyorlarmış havalimanında. Hadi hayırlı işler ????..
Aynısı benim başımada geldi, Arkadaş ailesi ile birlikte gitmişti PCR test zorunluluğu nedeni ile ( 4 kişiler 1000 pound az para değil ) oda dönüşünü bilinmeyen bir tarihe erteledi. Bİzim kayfun lite hayal oldu. Bu aralar bi Bahtsızlık var ama ( V5 short veya pei tank ta bulamadım ) bakıcaz artık....

Bir arkadaşım ingilterede , hazır oradayken birşeyler aldırıp getirtmek istiyorum fakat jack vapour dışında bir şey aklıma gelmiyor. İnternetten biraz araştırdım fakat genelde çin ürünleri satılıyor.

Sizce jack vapour dna 75 dışında ne alınabilir ingiltereden. Özellikle buralarda bulamayacağımız tek pilli mod ve mtl rta bakınıyorum.

Bilenler konuyu şenlendirirse çok sevinirim.

( ingiltere high end üreten modör var mı, ben mi hiç denk gelmedim )

Hocam selamlar ben high end olarak squape n duro veya a rise mtl rta öneririm eger imkanınız olursa bende onun için hava kanalını arıyorum banada yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201223_235216.jpg
    Screenshot_20201223_235216.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 5
Hocam selamlar ben high end olarak squape n duro veya a rise mtl rta öneririm eger imkanınız olursa bende onun için hava kanalını arıyorum banada yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Eğer aldırma sansınız varsa hocam ilgili tutarın ödemesini havale yapabilirim lütfen ulaşın tr bulunmuyor bende ne yazıkki parcaladım

Yurtdışından gelen kişi öyle her şeyi rahatlıkla getiremiyor arkadaşlar. Kendisininmiş gibi sadece ihtiyaç dahilindeki parçaları alması gerekiyor. Gümrük daha da sıkıntılı son zamanlarda. Oradaki görevliler de merak etmeyin hangi ürünün ne olduğunu sizden iyi biliyorlar.

Geri