• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara İngiltere'den Ne Alınır?

CevizAğacı

Community
Bir arkadaşım ingilterede , hazır oradayken birşeyler aldırıp getirtmek istiyorum fakat jack vapour dışında bir şey aklıma gelmiyor. İnternetten biraz araştırdım fakat genelde çin ürünleri satılıyor.

Sizce jack vapour dna 75 dışında ne alınabilir ingiltereden. Özellikle buralarda bulamayacağımız tek pilli mod ve mtl rta bakınıyorum.

Bilenler konuyu şenlendirirse çok sevinirim.

( ingiltere high end üreten modör var mı, ben mi hiç denk gelmedim )

Oyla 0
Çin malları fiyat avantajı ve çeşitlilik sebebiyle her yerde rağbet görüyor. Böyle olması normal gibi. Buradan neler alınır diye düşününce meşhur tabirle "at izi, it izine karışmış" gibi geldi bana da ????

Mod için rebel, ato için evl var benim bildiğim yerli olarak. Ve tabii ki sınırsız likit seçeneği.

Biraz uzun kalacaksa meşhur bir Fransız sitesi var oradan sipariş verilebilir ama buradan bile olsa Christmas tatili çok yakın. Çoğu yer cumadan kapattı acele etmekte fayda var.

Bir arkadaşım ingilterede , hazır oradayken birşeyler aldırıp getirtmek istiyorum fakat jack vapour dışında bir şey aklıma gelmiyor. İnternetten biraz araştırdım fakat genelde çin ürünleri satılıyor.

Sizce jack vapour dna 75 dışında ne alınabilir ingiltereden. Özellikle buralarda bulamayacağımız tek pilli mod ve mtl rta bakınıyorum.

Bu başlığın İlber Ortaylı'sı @murcix :)

Çin malları fiyat avantajı ve çeşitlilik sebebiyle her yerde rağbet görüyor. Böyle olması normal gibi. Buradan neler alınır diye düşününce meşhur tabirle "at izi, ** izine karışmış" gibi geldi bana da ????

Mod için rebel, ato için evl var benim bildiğim yerli olarak. Ve tabii ki sınırsız likit seçeneği.

Biraz uzun kalacaksa meşhur bir Fransız sitesi var oradan sipariş verilebilir ama buradan bile olsa Christmas tatili çok yakın. Çoğu yer cumadan kapattı acele etmekte fayda var.
Sağolasın Üstad Arkadaş İngilteredeyim deyince gözüm döndü bir an ama gerçekten Çin malları sarmış sizin orayıda????

Sınırsız likit seçeneği bizi bozar, birde nic shot bulmak gerekir hocam, buralarda zor işler;)

Rebel'i inceledim fakat en ucuz 2x700 modu 100 ingiliz parasına :) ( sterlin ) e satıyor. 3d baskı naylon plastik bir moda o kadar ödemek benim gözümde biraz gereksiz ve en ucuzun içinde Dna 75 var. onun yerine jack vapor Dna 75 daha güzel, ucuz ve kaliteli duruyor. ( hemde %10 indirimle 59 sterline geliyor )

Evl reaper v3 te ise coil altı afc mtl versiyonda 1.8 mm ve en küçüğü bu, biz alışmışız 1.2 afc ye, ben o afc ile Dl yaparım :) . Birde evl yi aldın mı Titanyum alıcaksın ama fiyat atomizerin sunduklarına göre çok uçuk, ve teslimat için 2 veya 3 haftadan bahsediyor. ( normal versiyon 99, titanyum versiyon 149, titanyum driptip 16 sterlin ???? )

Sanki bana bir tane JACK VAPOUR Dna 75 gözüktü gibi.... %10 indirimde var, üstelik 2 günde teslim ediyorlar.

Evl reaper V3 klonu kullandım ben, çok kötü bir klon olmasına rağmen yine de çok keyifli ve kremalı pastane tatlarında çok hoşuma giden bir tank oldu. Standart hali havadar evet ama sitede 1mm ve 1.2mm deck var. Yine de ülkemizde çok tercih edilmeyen bir ato için o fiyatları ödemek gereksiz gibi.

Buranın forumundaki kullanıcılar da inan ki her çıkan Çin malını almak için yarışıyor. İnsanlar sürekli değişik şeyler deneme peşinde.

Yukarıda verdiğim linklerden daha bilindik atolar ve modlar tercih edebilirsin.

Ocak 5'te dönecek benzer bir arkadaş da bende var. Benim de beynimi yaktı tüm bu süreç o_O

1-2 aydır kayfun prime dark silk'e bileniyordum. £175.95...

sonra 22 lite'ıma plus upgrade alayım daha ucuz dedim. £36.95 (Hem lite prime'dan daha kısa)...

sonra lite'a clear uzatma da alayım yav dedim (ultem'i elde varken). £13.95 (Lite uzayınca bile prime'dan daha kısa sonuçta)...

yine £50.9 oldu...

sonra pipeline pico pro da alayım bari madem dark silk olayından vazgeçtim dedim. € 48.64 / CHF53.00...

sonra jac vapour series b alsam daha iyi aslında dedim. £58.49...

Seçebilsem kargo zoruna yetişecek artık.

İngiltere yetmezmiş gibi şimdi bir de Amerika yolcusu muhabbeti çıktı başıma. An itibariyle yatırımımı evolv reflex + 10 kartuşa saklama kararı aldım. İngiltere'de de var ama 500 lira daha uyguna gelecek Amerika'dan alınca. Reflex çok iyi olacak gibi geliyor bana, anlatıldığı kadar varsa bi' daha high end ato/mod derdim falan da olmaz, son noktayı koyarım gibi geliyor kısmetse. Diyorum... ama hala da İngiltere'den bi'şey alasım var ????

Siz de zor seçmişsiniz ama kayfun lite plus olmayan hali ile bile üzmüyor hocam, güzel tercihler, güle güle kullanın (y) Darısı başıma..

Çok güzel UK siteleri var 250 ml lik diy likit kitleri veya 72mg oran pg veya vg nikotin bile alabilirsiniz...Elifc uk diye aratın bakın neler çıkacak :)

Epetite bulmuştum ben bi aralar sanki. UK içinde bulunamasa bile en azından sabit adres varsa gönderim yapılabilir belki.

Bu aralar mutasyonlu Covid-19² Special alınır diyolla :ROFLMAO:

Şaka bir yana aslında bir şeyler var aklımda Gandalf DNA60, Art&Mod DNA60, Sarmat V2, Odin mini DNA75c, Double Barrel V3 gibi de işte öyle bir Pound bolluğu yok ki bende, yazasım gelmiyor, Etiyopya Birri'si yönünden varlıklı sayılırım ama :)

Son düzenleme:

O hiç gıpırdamayan kraliyet askerlerinden getirt ????
tek pilli mod hanamodz bulabilirseniz alın derim dna40 hafif hem de aparat ile dual pil de oluyor. Rta da ise denemediyseniz integra tavsiyemdir

Siparişi geçeceğim ama içime kurt düştü :rolleyes:

Gelecek olan arkadaşımın dahilli pilli ve hazır coil'li zalos+nat2s'i var. Şimdi ben de series b+prime alırsam ülkeye girşinde herhangi bir sıkıntı yaşar mı acaba 2 mod 2 ato ile. Biri pilsiz, diğeri dahilli pilli.

Başka bir yerde 1 tane bile olsa elektronik'in ülkeye girişine izin verilmediğini ilan eden yeni düzenlemeler olduğuna dair bi' yazı okudum da ???? Güncel tecrübesi olanlar, aslına astarına bir değinebilir mi rica etsem?..

Siparişi geçeceğim ama içime kurt düştü :rolleyes:

Gelecek olan arkadaşımın dahilli pilli ve hazır coil'li zalos+nat2s'i var. Şimdi ben de series b+prime alırsam ülkeye girşinde herhangi bir sıkıntı yaşar mı acaba 2 mod 2 ato ile. Biri pilsiz, diğeri dahilli pilli.

Başka bir yerde 1 tane bile olsa elektronik'in ülkeye girişine izin verilmediğini ilan eden yeni düzenlemeler olduğuna dair bi' yazı okudum da ???? Güncel tecrübesi olanlar, aslına astarına bir değinebilir mi rica etsem?..
Olmaz, piller el bagajında, diğerleri alt bagajda olacak. Özellikle sizin için aldıklarının jelatini çıkartırsa hiçbir sorun olmaz. Sonuçta 5'er 10'ar almıyor.

Geri