• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara İmplant Tedavisi ve Buhar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arcturus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arcturus

Community
Selamlar,
Yaklaşık 4-5 ay önce dişimi çektirdim. Diş çekiminden sonra sigaranın o bölgeyi enfekte etme riskinden dolayı buhara başladım. Bir nevi diş çekimi buhar için vesile oldu.

Büyük gün geldi, haftaya implant için operasyona gireceğim. Doktorum kesinlikle sigara içmemem gerektiğini söyledi, buharı sorduğumda ise çekimser yaklaştı.

Nikotinin yara iyileşme sürecini uzattığını okumuştum, fakat VG PG ve N bileşenler implant bölgesinde sorun çıkarır mı? İmplant taktıran forumdaşım var mı?
Konu hakkında bilgisi olan herkesi davet ediyorum. Sağlıklı günler ????

benim implantın değişik bir teknolojisi varmış, 30-35 günde iyileşebiliyormuş. Doktor en geç Aralık'ta dişin olur dedi.

implantta değil olay. çene kemiğinin implantla kaynaşması iyileşmesinde.
üst yara iyileşti diye hızlıca devam eden bir çok kişinin belli bir süre sonra yeniden tedavi olması gerekti. bilgin olsun.
not : daha dün dişçide bu konuyu konuştuk yeniden ;)

implantta değil olay. çene kemiğinin implantla kaynaşması iyileşmesinde.
üst yara iyileşti diye hızlıca devam eden bir çok kişinin belli bir süre sonra yeniden tedavi olması gerekti. bilgin olsun.
not : daha dün dişçide bu konuyu konuştuk yeniden ;)
haydaa, o konuya bir baktırmak lazım. doktorla tartışalım bir neymiş ne değilmiş????

sirke kimya battı lo çabuk iyileste 20 mg patlıcanlı nbase al. :ROFLMAO:

Elgr8ZqX0AAWD1W.jpg

Geri