• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Nedir? | Nasıl Yapılır? | E-Sigara İlk Kurulumdaki Besleme Sıkıntısına Bir Nebze Çözüm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sotw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sotw

Council
Atomizer kurulumumuzu yaptık ve keyifle buharlamaya başladık. Ancak birkaç çekim sonra buharda azalma gözlemleyip, pamuğu da yakmak üzere olduğumuzu anladık. Bu durumda öncelikle kurulumumuzun doğru olup olmadığını gözden geçirmeliyiz.

Eğer doğru yaptığımızdan eminsek tekrar ateşleme yapmadan önce , hava alışı parmaklarımızla kapatıp 5 ‘er saniye aralıkla (ateşleme yapmadan) 3-4 boş çekim yapıyoruz.Buradaki amaç iç basınç oluşturup, likiti tek çıkış noktası olan pamuğa yönlendirmek…Ancak bu boş çekimleri kuvvetli bir şekilde yapmamalıyız .Yoksa benim de ilk denemem de başıma geldiği gibi likiti buhar yoluyla ciğere değil .sıvı olarak mideye indiriverirsiniz.????

Genelde youtuber ların videolarında gördüğümüz gibi ,pamuğu yerleştirdikten sonra birkaç sefer likitleyip boş ateşleme yapıyorlar. Senin yöntem de bunun kurulum tamamlandıktan sonraki hali ... Belirttiğin gibi , pamuğu likite alıştırmış oluyorlar. :)
Ben sararken hafif likitleyip 3.4 3.3 v larda ateşliyorum dediğinize yakın.
Atomizer gerçekden sıkıntılıysa bana göre buna en güzel örnek kayfun lite plus v2 yine aynı atomizeri toplayıp minik minik içip sonradan artırıyorum ki dry hit yemiyim pamuğum yanmasın tadı kötü olmasın erkenden fark ediyim

@Grasies
yarıyor bunu bende yapıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 38918
tabi bu baya baya eski bir fotoğraf :)
Ben önden 10 watt ile başlayıp kısa kısa ateşleyip , sizin yaptıgınız gibi olması gereken değerden 2-3 watt eksik değerden sert bir çekişle beslemeyi düzenliyorum.
Oluru bu ???? başka yöntem varmı var atomizer likite direk temas ediyorsa
(patibulm - integra - dvarw) gibi direk ateşle gitsin birşey olmuyor

Ben sararken hafif likitleyip 3.4 3.3 v larda ateşliyorum dediğinize yakın.
Atomizer gerçekden sıkıntılıysa bana göre buna en güzel örnek kayfun lite plus v2 yine aynı atomizeri toplayıp minik minik içip sonradan artırıyorum ki dry hit yemiyim pamuğum yanmasın tadı kötü olmasın erkenden fark ediyim
Çok güzel bir örnek kayfun lite v2 (y) yine benzer deck yapısında kayfun 3.1 ,russian 91 , russsian (3.1 in aynısı) v.s. ...Bu atomizerler 50-50 likitte sorunsuz çalışıyorlar . Ancak gelgelelim daha yüksek vg li likitler de (özellikle de havadar kullanım da) her an dry hit yemeye müsait yapıdalar. Mutlaka çekim gücüyle oluşturduğumuz basınca ihtiyaç duyuyorlar...

Geri