• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Nedir? | Nasıl Yapılır? | E-Sigara İlk kullanımda ne yapmalıyım

emirbngl45

Community
İlk defa kullanıcam her şeyi yeni aldım Hocam coili ıslattım tankı doldurdum ama kaç Watt da kullanmalı Regule mod gibi biseu duymuştum nedir bu olay

Dostum sana naçizane tavsiyem eğer çok paran yoksa o elindeki cihazı kullanmayı öğren sonra da bir daha foruma ya da telegrama yada 3-5 buharcının toplu olduğu hiçbir cemiyete dahil olma valla kafayı yersin bak alır alır satarsın satar satar alırsın bak daha az evvel babaannem masamı toplayım dedi kadının eline 25 ga tel saplandı ????

Hocam geçmiş olsun???? bu gidişle öyle olacak gibi bir atomizer daha alasım var likit yapmak istiyorum falan ama tavsiyeni dikkate alıcam tabii hocam bunlardan daha ileriye gitmem umarım sağolun vaktinizi ayırdığınız için????

60w ile başla içimi seni tatmin etmezse 70 w kadar yükselt. belki 60w bile fazla gelir o zamanda düşür. kendi keyfine en uygununu deneme yanılma bulursun

Hocam likit kaliteli değil ondan olabilir mi bilmiyorum amaç 40 w dan yukarısı fazla geliyor ve Boğaz’a vurumu kötü oluyor sanırım bu Aralık’larda biraz daha test sürüşü yapsam daha iyi biraz zamanla çözerim umarım yardımlarınız için teşekkürler hocam????

Hocam likit kaliteli değil ondan olabilir mi bilmiyorum amaç 40 w dan yukarısı fazla geliyor ve Boğaz’a vurumu kötü oluyor sanırım bu Aralık’larda biraz daha test sürüşü yapsam daha iyi biraz zamanla çözerim umarım yardımlarınız için teşekkürler hocam????
Forumla ilgili küçük bir bilgi aktif kullanıcıların yani o esnada online kullanıcının avatar/foto altında yeşil(yarım yuvarlak formda)insan figürü olur
Bu kullanıcılara yazmak @ işareti sonrası ismi eklendiğinde bildirim almasına doğal olarak ta anlık olarak cevap alabilmene/cevap verir vermez orası ayrı/yardımı olacak detaydır
Sorunun cevabını vermeden önce kullandığın likit kaç mg acaba?

Forumla ilgili küçük bir bilgi aktif kullanıcıların yani o esnada online kullanıcının avatar/foto altında yeşil(yarım yuvarlak formda)insan figürü olur
Bu kullanıcılara yazmak @ işareti sonrası ismi eklendiğinde bildirim almasına doğal olarak ta anlık olarak cevap alabilmene/cevap verir vermez orası ayrı/yardımı olacak detaydır
Sorunun cevabını vermeden önce kullandığın likit kaç mg acaba?

Bilmiyordum hocam sağolun bilgi için, 9 mg 80/20 @MoNoT10

Bilmiyordum hocam sağolun bilgi için, 9 mg 80/20 @MoNoT10
Dl için 9 mg fazla bir değer,kısa sürede 3 mg ve 6 mg iki ayrı likit edinmeni tavsiye ederim 3 mg olarak aldığın su an elinde olan 9 mg ile aynı likitten olsun
Şöyle ilerle
Eğer 6 mg lik tam istediğin gibiyse 9 mg likiti atma 3mg olanla karıştır böylelikle elindeki tüm likitleri tüketebilirsin
Eğer 6 da icemeyecegin gibiyse 3 mg üzeri likit kullanma dl icimde

Geri