emirbngl45
Community
İlk defa kullanıcam her şeyi yeni aldım Hocam coili ıslattım tankı doldurdum ama kaç Watt da kullanmalı Regule mod gibi biseu duymuştum nedir bu olay
Dostum sana naçizane tavsiyem eğer çok paran yoksa o elindeki cihazı kullanmayı öğren sonra da bir daha foruma ya da telegrama yada 3-5 buharcının toplu olduğu hiçbir cemiyete dahil olma valla kafayı yersin bak alır alır satarsın satar satar alırsın bak daha az evvel babaannem masamı toplayım dedi kadının eline 25 ga tel saplandı ????
60w ile başla içimi seni tatmin etmezse 70 w kadar yükselt. belki 60w bile fazla gelir o zamanda düşür. kendi keyfine en uygununu deneme yanılma bulursun
Forumla ilgili küçük bir bilgi aktif kullanıcıların yani o esnada online kullanıcının avatar/foto altında yeşil(yarım yuvarlak formda)insan figürü olurHocam likit kaliteli değil ondan olabilir mi bilmiyorum amaç 40 w dan yukarısı fazla geliyor ve Boğaz’a vurumu kötü oluyor sanırım bu Aralık’larda biraz daha test sürüşü yapsam daha iyi biraz zamanla çözerim umarım yardımlarınız için teşekkürler hocam????
Forumla ilgili küçük bir bilgi aktif kullanıcıların yani o esnada online kullanıcının avatar/foto altında yeşil(yarım yuvarlak formda)insan figürü olur
Bu kullanıcılara yazmak @ işareti sonrası ismi eklendiğinde bildirim almasına doğal olarak ta anlık olarak cevap alabilmene/cevap verir vermez orası ayrı/yardımı olacak detaydır
Sorunun cevabını vermeden önce kullandığın likit kaç mg acaba?
Dl için 9 mg fazla bir değer,kısa sürede 3 mg ve 6 mg iki ayrı likit edinmeni tavsiye ederim 3 mg olarak aldığın su an elinde olan 9 mg ile aynı likitten olsunBilmiyordum hocam sağolun bilgi için, 9 mg 80/20 @MoNoT10