emirbngl45
Community
İlk defa kullanıcam her şeyi yeni aldım Hocam coili ıslattım tankı doldurdum ama kaç Watt da kullanmalı Regule mod gibi biseu duymuştum nedir bu olay
Buadaki insanlar medyum değil ki kardeşim.hangi mod hangi atomizer hangi coil ,hangi ohm bunları yazmazsanız insanlar size nasıl yardımcı olsun.İlk defa kullanıcam her şeyi yeni aldım Hocam coili ıslattım tankı doldurdum ama kaç Watt da kullanmalı Regule mod gibi biseu duymuştum nedir bu olay
Hocam bu açtığınız 4.konu ve sorduğunuz her soruya ve ihtiyaca cevap verildi güzelce. Ancak yaşca sizden büyük birine bu üslubunuz çok yanlış.O kadar bilsem niye sana sorayım dimi abicim
neyi sordun ki soru falan yok ortalıkta.O kadar bilsem niye sana sorayım dimi abicim
Aspire vrod 200 @Namca tekrardan özür dilerim hocam büyüğümsünüz inanın saygıda kusur etmek değildi niyetim
Rica ederim kardeşim sorun yok ,bu forumda çoğunluk olan kardeşlerimizin tamamı yeni olan kardeşlerimize hiç yüksunmeden yardımcı olmak için seferber olurlar. Forumda hakaret aşağılama küçük görme gibi davranışlar yerine sevgi yardımlaşma ve hoş görü egemen kılınmaya çalışılıyor.bu yüzden sizi hoş görü ile karşıladığımı ve alınmadığımı ,bilmenizi istedim yapabileceğimiz birşey olduğun da elimizdengeldiğince yardıma hazıriz.Aspire vrod 200 @Namca tekrardan özür dilerim hocam büyüğümsünüz inanın saygıda kusur etmek değildi niyetim
Kısaca çok detaya girmeden(çünkü çok farklı versiyonlar ve çeşit içine şimdilik dalmaniza gerek yok)İlk defa kullanıcam her şeyi yeni aldım Hocam coili ıslattım tankı doldurdum ama kaç Watt da kullanmalı Regule mod gibi biseu duymuştum nedir bu olay
Hazır konuya girmisken diğer bir tavsiye
1 haftadır forumda vakit geciriyormussunuz,mümkün olduğunca kullanıcı bilgisi içeren konu veya içerikleri okumaya çalışmanızı isterdim şahsen.
Eminim bu okumalar size şimdi/hemen olmasa da zaman içinde çok işinize yarayacaktır... Öte yandan forum kullanimi açısından da güzel bir pratik kazandırır @16adige hocamın mesajını bu minvalde yazılmış olarak görün, çünkü her ne kadar taze ve anlık bilgiye ihtiyaç duysanız da bu konuda kendisi haklıdır ????
Çünkü her açtığınız konu altında alakasız birçok şey de kafanızın daha fazla karışmasına sebebiyet verir/verebilir demiyorum bakın ????verir kesinlikle...
Ayrıca bir kullanıcı olarak dikkate alırsanız eğer bir şeyi iyice sindirmeden yenilik peşinde olmayın
Bu hem butcenizin hem sürecin en büyük düşmanıdır....Bir abi tavsiyesi ????
Sağlıcakla kalın
Rica ederim ne demek ???? umarım doğru ve yolculuğunda seni etkileyen değil sana arkadaşlık eden bilgilerle ilerle ????Haklısın abi ben hevesle aceleci davranıyorum hemen olsun öğreneyim her şeyi gibi ama herkesin kendi içme tarzı olduğu gibi kendi tarzımı okuyarak deneyerek kendim bulmam lazım ve diğer konuda da haklısın abi ama böyle bi düşüncem yok sadece elimdeki hazır coilli olduğu için penodat v2 ve malzemelerini almayı düşünüyorum çok teşekkür ederim bilgi için hocam????