• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum | E-Likit İçtiğiniz-Demlediğiniz En İyi Kurabiye Aromalı Likit?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 721
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 721

Misafir
Herkese selamlar :)
Başlıkta belirttiğim üzere size en iyi Kurabiye deneyimini yaşatan hazır likit yada reçeteyi merak ediyorum.
Yerli hazır likitlerin Kurabiyeli olanların neredeyse hepsini denedim ve beğenmedim, malum hepsi nerdeyse aynı reçeteler ve aromalarla likit yapıyor.
Hadi bana bir tavsiyede bulunun, şöyle Adv çay-kahve yanında gidecek güzel bir likit bulayım artık :)

Oyla 0
Yazılmadıysa eğer aroma vadisi-i love cookies kurabiyeli likit olarak tavsiye ederim kesinlikle.

benimde aklımda smokehunterın '' sadas '' ı var bu kategoride
heralde o dönem bayıla bayıla içtiğim tek likit olmuştu kendisi
şimdide yapıyor ama hala eski tad mıdır bilmiyorum benim dediğim 2015 :D:D

Flavor West Graham Cracker , Flavor West Cinnamon Roll bu ikisini ayrı ayrı demle sonrasında eşit miktarda yada arzu ettiğin oranlarda karıştır iç

benimde aklımda smokehunterın '' sadas '' ı var bu kategoride
heralde o dönem bayıla bayıla içtiğim tek likit olmuştu kendisi
şimdide yapıyor ama hala eski tad mıdır bilmiyorum benim dediğim 2015 :D:D
Onu da denedim ama maalesef olmadı :(

Aslında ben şöyle bir mantık önerebilirim reçete veya likit yerine:. Önce kurabiye, krema, vanilya vs. aromaları belli oranlarda karıştırıp yumuşak bir taban oluşturun, üzerine de kuruyemiş veya meyve (veya her ikisi) aromasını ekleyin. Son aromayı farklı kullanarak istediğiniz tatta kurabiyeli likit elde edebilirsiniz, eğer saf kurabiye içmeyecekseniz. Önemli olan taban aroma karışımı bence.

Geri