@PleasewaitHayırlı bayramlar herkese mtl için fused clapton 1.2 yada 1.5 ohm kullanan varmıdır tavsiye edermisiniz
Merhaba Üstadım. Ben 1.00ohm civarında mtl clapton kullanıyorum. @MasterOfWire Erman Kılıç kardeşimin tellerinden kullanıyorum. Kendisi istediğim şekilde tel yapıyor. Tavsiye ederim. Saygılarımla. ????Hayırlı bayramlar herkese mtl için fused clapton 1.2 yada 1.5 ohm kullanan varmıdır tavsiye edermisiniz
Daha önce bu tür telleri dl’de kullandığımda 2 veya 3 telin etrafına sarılı olanlarında aromada baya keyif almıştım hocam clapton tek tel etrafına oluyor sanırsam clapton tarzları sarımlarda ben dlde hiç keyif alamamıştım olduğu gibi satmıştım şimdi mtl de kullanmak için bu tarzda 1 ve 1,5 ohm arası kullanacağım clapton daha mı iyi dersinizMerhaba Üstadım. Ben 1.00ohm civarında mtl clapton kullanıyorum. @MasterOfWire Erman Kılıç kardeşimin tellerinden kullanıyorum. Kendisi istediğim şekilde tel yapıyor. Tavsiye ederim. Saygılarımla. ????
Üstadım ben Çin menşei telleri kullanmıyorum. Herkesin içim keyfine saygı duyuyorum. Ben mesela kanthal tel kullanamıyorum. Yaklaşık 5 yıldır Bende mtl clapton kullanıyorum ni90 olarak. Denemeden bişey anlamazsınız denemeniz gerekiyor. Saygılarımla.Daha önce bu tür telleri dl’de kullandığımda 2 veya 3 telin etrafına sarılı olanlarında aromada baya keyif almıştım hocam clapton tek tel etrafına oluyor sanırsam clapton tarzları sarımlarda ben dlde hiç keyif alamamıştım olduğu gibi satmıştım şimdi mtl de kullanmak için bu tarzda 1 ve 1,5 ohm arası kullanacağım clapton daha mı iyi dersinizEkli dosyayı görüntüle 43373
En kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ederim hocam ????Üstadım ben Çin menşei telleri kullanmıyorum. Herkesin içim keyfine saygı duyuyorum. Ben mesela kanthal tel kullanamıyorum. Yaklaşık 5 yıldır Bende mtl clapton kullanıyorum ni90 olarak. Denemeden bişey anlamazsınız denemeniz gerekiyor. Saygılarımla.