• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Hangi Özel Üretim Teli Kullanıyorsunuz? Ya da Kullanıyor musunuz?

Hangi Özel Üretim Teli Kullanıyorsunuz? Ya da Kullanıyor musunuz?

• Clapton Coil

• Alien Clapton

• Nano Alien Clapton

• Fused Clapton

• Staggered Fused Clapton

• Staple Coil

• Framed Staple Coil

• Tiger Coil

• Hive Coil

• Hayır Ben Hiç Kullanmadım

• Denedim Ama hoşuma Gitmiyor. Kullanmıyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Merhaba Üstadım. Ben 1.00ohm civarında mtl clapton kullanıyorum. @MasterOfWire Erman Kılıç kardeşimin tellerinden kullanıyorum. Kendisi istediğim şekilde tel yapıyor. Tavsiye ederim. Saygılarımla. ????
Daha önce bu tür telleri dl’de kullandığımda 2 veya 3 telin etrafına sarılı olanlarında aromada baya keyif almıştım hocam clapton tek tel etrafına oluyor sanırsam clapton tarzları sarımlarda ben dlde hiç keyif alamamıştım olduğu gibi satmıştım şimdi mtl de kullanmak için bu tarzda 1 ve 1,5 ohm arası kullanacağım clapton daha mı iyi dersiniz6F53CE0A-D945-4998-B47F-4B89E9C1DBFC.jpeg

Son düzenleme:
Daha önce bu tür telleri dl’de kullandığımda 2 veya 3 telin etrafına sarılı olanlarında aromada baya keyif almıştım hocam clapton tek tel etrafına oluyor sanırsam clapton tarzları sarımlarda ben dlde hiç keyif alamamıştım olduğu gibi satmıştım şimdi mtl de kullanmak için bu tarzda 1 ve 1,5 ohm arası kullanacağım clapton daha mı iyi dersinizEkli dosyayı görüntüle 43373
Üstadım ben Çin menşei telleri kullanmıyorum. Herkesin içim keyfine saygı duyuyorum. Ben mesela kanthal tel kullanamıyorum. Yaklaşık 5 yıldır Bende mtl clapton kullanıyorum ni90 olarak. Denemeden bişey anlamazsınız denemeniz gerekiyor. Saygılarımla.

Üstadım ben Çin menşei telleri kullanmıyorum. Herkesin içim keyfine saygı duyuyorum. Ben mesela kanthal tel kullanamıyorum. Yaklaşık 5 yıldır Bende mtl clapton kullanıyorum ni90 olarak. Denemeden bişey anlamazsınız denemeniz gerekiyor. Saygılarımla.
En kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ederim hocam ????

Bu ara pek kullanmadığım 26 awg sevdası başladı 7 max 8 tur , 2mm klavuz max 15 wat kanthal telde ateşliyorum
Ben sanırım biraz pintiyim bu ölümlü Dünyada bişey alıyorsam çok alıyorum ve azalsın diye fazla tur atmayı seviyorum
30 ga 4 max 5 turdan 26 awg eski dl sayılacak yokluk günlerinin teline gectim
taifun gt3 hariç , sekmeden klavuzum 2 mm
Özel sevmiyorum , çok düz adamım çünkü kendim bir şey yaparsam özel.
Özel bişey almam gerekirse kur beni döver çünkü döviz 25345345232324356243636735

Son düzenleme:
Geri