Gus zest v2 çok illet birseydi yav valla ceryanli sigarayı bırakıp alkole başlayacaktım ben arkadaşım kullanmam için göndermişti hemen ertesi gün dedim gurban olan al şunu benden üzerinede 50tl vereyim kargoda benden@Turk cahiller yaaa ??????
Sen en iyi kloncu ne dersen türkiyenin ilk klonunu deneyen @Koba ilber bilgehan ağabeyimizin anılarını canlandırırısın ?
Dip not : bir kere klon elime geçti gus zest v2 allem ettim kullem ettim ne eylediysem adam edemedim sonra dedim ki amannnn boşver orjinal varken klonda neymiş o gündür bu gündür klona yanaşmıyorum
Bende o kadar fev 4.5 ilanı arasından ytfk olsun diye diğerlerini es geçiyordum, demekki fevlerde ytfk kral değilmiş.Hocam qp Juggerknot'u bilmiyorum ama benim qp Fatality'imden çok memnunum. Malzeme kalitesi, vidalamalı/geçmeli noktaları, hava ayar yüzükleri (iki tane var bunda), oring'leri kaliteli ve dayanıklı; ince detaylarıysa birebir. Farkı ULTEM görünümlü plastik driptip ve tanktan anlaşılıyor, onları da güvenemediğimden kullanmadım. Normal camını ve elimdeki 810 driptiplerden birini taktım kullanıyorum. Bacanın vidasını söküp 4ml ya da uzatma kitiyle 6.5ml olarak kullanırkende herhangi bir sorun yok. Aromasından ve kullanımından ben memnun kaldım.
Ama asıl fark FeV'lerde gösteriyor kendini; YFTK 4.5, Shenray 4 ve 4.5 var şu an elimde. SubTwo gözle görülür biçimde diğerlerinden daha iyi duruyor, çapak hiçbirinde yok ama metal işleme izi dahi yok SubTwo'da, doğrudan görünmeyen kısımlar dahil. İkincisi SubTwo orijinali gibi daha kalın/etli görünen bir çelik malzeme kullanmış, orijinalle SubTwo'yu yanyana koyduğumda ayıramadım. Shenray ve YFTK'nın yanma odasının içine bakarak (metal işleme izleri duruyor) hafifliğe ve kullanılan metalin inceliğine bakılarak direk ayırabiliyorsunuz. V4'ün üzerinde logo/yazı yok ve orijinali ile karşılaştırmadım ama çok bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Tecrübelerim bu yönde, tavsiyem değil. Çünkü qp Juggerknot benimde isteyip henüz almadığım bir atomizer . Al derim kötü çıkar, üzülürüm. Sonuçta SubTwo'nun Taifun GT2 klonları var, inanılmaz sorunlu deniyor ae'deki yorumlarda. Fiyat riske edilebilir ise sizin açınızdan, söyleyin gelsin bakalım derim arkadaş olarak .
Laf aramızda ilk üreticilerimizin de üretimlerinin referansı klondur. Yine bu cihazlarda garibim Yunan Kir Fanis'in tankları klonlanmıştır.
bu mesaj ilberlik değil ki üstad . Camianın Dinazoru olduğunu apaçık ilan etmişinHadi İlber'liğimi konuşturayım,
İlk kloncu Tobeco adlı firmadır. İlk klonlanan üründe Yunan Kir Fanis'in carto tanklarıdır.
Dünya'da böyle, bizde durum nasıl?
Türkiye'deki ilk klonu deneyen benim. Klonlanan ürün Vision firmasının Vivi Nova tankı. Ankara'da yapıldı.
Laf aramızda ilk üreticilerimizin de üretimlerinin referansı klondur. Yine bu cihazlarda garibim Yunan Kir Fanis'in tankları klonlanmıştır.
En iyi klon üreticiler o dönemde, Hcigar, Rainbow, Ehpro benim hatırlayabildiklerim.
Bu arada meşhur Smok firması da ilk mekanik mod kloncusudur. Sigelei ise onun yancısıdır.
Benden bu kadar, şimdiki zamanda ise iyi değil bence, kötü yapanı bulmak meziyet...
son donemde 7 ato aldim coolvape'ten. genel olarak urunlerini kalitesiz buldum. 2 urunde buyuk sorunlar vardi. eger sozunde durursa yeniden yollayacak. detaylari da "en son ne aldin" konusunda paylasmistim.Aliexpress'te Coolvape diye bir satış mağazası kendi markasını ve thunderhead creations diye klon ürünler satıyor. Fev 4.5 s+ ve kayfun 5 siparişi verdim. Bu markalar ile deneyimi /bilgisi olan var mı ?