• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit Halo Orjinal Aroma ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gazi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gazi

Community
Merhabalar,
Konusunu bulamadım o yüzden buradan sormak istedim.
Uzun zamandır kullandığım orjinal Tribeca likiti'nin aromasını bulunca yerli bir sitede çok sevindim. Hemen alıp kaliteli bir nbase (3M) ile denedim fakat sonuç maalesef hüsran oldu :( Orjinal ile alakası yok..
Deneyen var mıdır acaba ? Sorun bende mi merak ediyorum.

Şimdiden zaman ayırıp fikir belirten herkese teşekkür ederim.

İyi forumlar, sağlıklı buharlar...

Demleme yöntemi aşırı derecede etkinleşiyor özellikle tütün gibi kompleks aromalarda nbase içine at koy karıştır çalkala şeklinde likit demlenmez bunu maalesef bir türlü öğrenemedik, efektör konusuna gelince çok aşırıya geçmeden normal değerlerde kullanabilirsiniz özellikle tad konusunda,boğaz vurumu,aromaya farklı dokunuşlar konusunda oldukça etki ediyor ama komple likitin kendisine katmaktan ziyade ufak ufak miktarlarda ayrı şişelere alıp katmanızda fayda var yoksa likit içilemeyecek noktaya gelebilir, kullandığımız vg/pg/nikotin likiti vezirde edebilir rezilde edebilir bunları seçerken kendi damak tadınıza ve ne aradığınıza göre seçmenizde fayda var misal Wilmar vg ile likit demlemenizi tavsiye etmem ama daha sek olan carlo veya daha şekerli olan sigma vg daha iyi sonuçlar verir,aynı şekilde pg de de Merck/chem iyidir aromayı iyi bağlar daha iyi sonuç alırsınız,nikotin ise içim sertliği ve doyurucuşuğa etki eder o da size kalmış yağ gibi kaysın derseniz Merck,boğaza vursun derseniz chem bunlar genel kabul görmüş hususlardır
Dip not:aldığınız satıcının orijinal ürün sattığından emin olmalısınız,klon ürün üretip orjinal bandı yapıştıran çok kişi var bunlara karşı gözünüzü açık tutmalısınız.

Nasıl paylaşsın ki abicim, hemen trol yada başka firmanın parali askeri ilan edilip cadı avı yapan fanboylar ve goygoycular tarafından diri diri ateşlere atılmasa da canlı canlı gömülme riski var :rolleyes:

Gelsin burada paylaşsın. Bu bahane değil bence. Paralı askerlerin, fanboyların, goygoycuların bulunduğu bir ortamda bulunmanın ne alemi var? Hani 1 sene önce olsa el mahkum, şimdi hiç kimsenin bahanesi "doğru, alternatif bir mecra yok" olamaz.

Son düzenleme:
Geri