Konuyu kirletmek istemem ama gus mods websitesi kadar kötü bir icerik görmedim. Anlasılmıyor birçok nokta. Mesela tiny set hangi atomizerlerle uyumlu, menelaus, zest, lite hepsi aynı base mi? 2urs, 2.2urs nedir? Anlayabildiğim o da yorumlardan hangisinin daha sıkı olduğu vs. Ayrıca minimo uretimden kalkmış mı? Neden web sitesinde bulamadım? Phenomenon, menelaus ayni sey mi?
Hocam bu bellcap'ın adı nedir, nasıl aramalıyız?
Bellcap değil hocam bts tank diye geçiyorHocam bu bellcap'ın adı nedir, nasıl aramalıyız?
katılıyorum site berbatKonuyu kirletmek istemem ama gus mods websitesi kadar kötü bir icerik görmedim. Anlasılmıyor birçok nokta. Mesela tiny set hangi atomizerlerle uyumlu, menelaus, zest, lite hepsi aynı base mi? 2urs, 2.2urs nedir? Anlayabildiğim o da yorumlardan hangisinin daha sıkı olduğu vs. Ayrıca minimo uretimden kalkmış mı? Neden web sitesinde bulamadım? Phenomenon, menelaus ayni sey mi?
Hocam Gus iou-r almaya niyetlendim de diğer gus atomizerlerden daha ucuza satılması benim tuhafıma gidiyor. Havadar olduğu için mi yoksa aroma konusunda diğer gus atomizerlerden geride kaldığı için mi?Gus hakkında sorusu olanlar başlık altına yazabilir yardımcı olurum
havadar olduğu için çok tutulmadı piyasası düştüHocam Gus iou-r almaya niyetlendim de diğer gus atomizerlerden daha ucuza satılması benim tuhafıma gidiyor. Havadar olduğu için mi yoksa aroma konusunda diğer gus atomizerlerden geride kaldığı için mi?