Lemon tart, tam tersi biçimde bekledikçe kötüleşir hocam normalde. O işte bir iş olabilirVallahi golden aldım 1 aya yaklaştı hala aroma çok kötü forumda bir üyemiz bende aynısını yaşadım kenara attım 1.5 aylık süreden sonra denedim çok iyiydi dedi bakalım bekliyoruz hala. Turşu kursam şimdiye yerdim
Vallaha ne yapacam şaşırdımLemon tart, tam tersi biçimde bekledikçe kötüleşir hocam normalde. O işte bir iş olabilir
Lemon tart’ta başta limon baskındır, tereyağı ve tart tabanı alttan gelir. 15 günde bu tatlar dengelenir, 1 aydan sonra limon çok azalır, tart artar, şerbetimsi bir tat alır ki bence bu aşamadan sonra içilebilir olmaz.Vallaha ne yapacam şaşırdım
Bayram dönüşü göz atacağımSitemizdeki kendi tarifimizi denemenizi öneririm. Klasik piyasa aromaları ile hazırlamadığımız nadir tariflerimizdendir.
İlkeden aldığınız geo Amazon aroması mıydıBen ılkden denedım. Bence orıjınalını de ıcmıstım cok alakası yok. Çok ekşimsiydi. İlkeden alacaktım sımdı onu vampır vapenın lemon sherbetıyle degıseyım en ıyısı.
Bir amazon bir de india almıştım. İndianın ıcınde kı aroma %0 bile degıldı. agzımda kı tadı da yok edıyordu Mıxy amazon dıy kıt' de eksıydı yanı sevmemıstım.İlkeden aldığınız geo Amazon aroması mıydı
İyi ki söyledin üstadLemon tart, tam tersi biçimde bekledikçe kötüleşir hocam normalde. O işte bir iş olabilir
Orijinali biraz daha iyi bu konuda hocam, dediklerim klonlar için geçerli ama orijinali de bu kadar demlemeden sonra bir kez olsun deneyin derim.İyi ki söyledin üstad
Orijinal dinner lady lemon tart alıp demlemiştim 2-3 hafta oldu içeyim artık
Ben Mixle’den beğenmiştim, Golden’dan aldığımda dediğiniz gibiydi. 1 aya kalmadan hiç aroma kalmamıştı.Ben nedense falcondan goldendan vs hep denedim hepsinden de sadece çok ağır kurabiye tadı aldım hiç limon tadı vs alamadım bende mi sorun var acaba ? Hepsini de 2 3 hafta demleyip denemiştim önerdikleri sürelerde
HocAm bu Check cookies sitesinden hiç hazırlıyor musunuz mesela sadece merak ettim bu siteden tarif hazırlayan var mı?Sitemizdeki kendi tarifimizi denemenizi öneririm. Klasik piyasa aromaları ile hazırlamadığımız nadir tariflerimizdendir.
Bu site globalde ki herkesin reçetesini barındırıyor. Çok kıymetli güzel tarifler var. İlk başladığımızda faydalandığımız olmuştur. Hala bir tarif ararken genel kullanıcıların ortak tarifi bu mu diye teyit için baktığım olur.HocAm bu Check cookies sitesinden hiç hazırlıyor musunuz mesela sadece merak ettim bu siteden tarif hazırlayan var mı?
Güzel bir yerli markaya hasret kaldık ne yalan söyliyim. Golden-safir benı tatmın etmedı.Bu site globalde ki herkesin reçetesini barındırıyor. Çok kıymetli güzel tarifler var. İlk başladığımızda faydalandığımız olmuştur. Hala bir tarif ararken genel kullanıcıların ortak tarifi bu mu diye teyit için baktığım olur.
Bizi deneyinGüzel bir yerli markaya hasret kaldık ne yalan söyliyim. Golden-safir benı tatmın etmedı.
Evet siz aklımdasınızBizi deneyin