Ben klon olarak sadece safir kimyayı denedimLemon tart severler olarak güncel tattığınız en iyi lemon tart klonu nedir? Kaç hafta demlediniz?
Nbase olarak ne kullandınız hocam?Ben klon olarak sadece safir kimyayı denedim
Likitim yeterli olduğu için 1 ay fln demledim diye hatırlıyorum.
Test ettiğim de aldığım sonuç beni çok şaşırttı çünkü çok güzeldi.
Tek eksik aroma açısından bir doyumluluk alamadım gibi ancak tat olarak çok güzeldi.
%16,6 aroma kullanmıştım yanlış hatırlamıyor isem.
Aromaburada altın n base ve keyf turqoiseNbase olarak ne kullandınız hocam?
Vallahi denemek daha nasip olmadı şimdiden afiyet olsun hocamEkli dosyayı görüntüle 65033
Bunu da bir denemek lazım
Çok teşekkür ederim demleyeceğim bugün.Vallahi denemek daha nasip olmadı şimdiden afiyet olsun hocam
Hocam o orijinal aromayı nereden aldınızÇok teşekkür ederim demleyeceğim bugün.
eskiden coil'in içinden geçiyoduİlke kimya geo Amazon var denemedim ama bakılabilir.
O geo Amazon dendiği kadar iyi mi? Forumda başka birinde daha okumuştum baya iyi diyordueskiden coil'in içinden geçiyodu
hazır coil rezil oldu bir günde
chemnovatic'in lemon wafer var
efsane bence ama satan yok, ilke bi ara getirdi
sonrası yok
iyi ama pod/hazır coil kullananın ocağına incir ağacı diker bir şişesiO geo Amazon dendiği kadar iyi mi? Forumda başka birinde daha okumuştum baya iyi diyordu
Sarımlı kullanabilmek büyük lüks vallaha. Deneyeceğim bu geoyuiyi ama pod/hazır coil kullananın ocağına incir ağacı diker bir şişesi
Özelden yazarsanız yardımcı olayımHocam o orijinal aromayı nereden aldınız
Yazdım hocamÖzelden yazarsanız yardımcı olayım
Mix alsanız daha iyi olmaz mıAbilerim lemon tart alternatifi olarak 2 tane aroma buldum bir tanesi Capella lemon meringue pie diğeri ise Flavor west lemon meringue. İkisinden birini kullananlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim
Vallahi golden aldım 1 aya yaklaştı hala aroma çok kötü forumda bir üyemiz bende aynısını yaşadım kenara attım 1.5 aylık süreden sonra denedim çok iyiydi dedi bakalım bekliyoruz hala. Turşu kursam şimdiye yerdimMix alsanız daha iyi olmaz mı
Safiri bir deneyin derim, olmadı işin sonu orijinal dinner lady gibiVallahi golden aldım 1 aya yaklaştı hala aroma çok kötü forumda bir üyemiz bende aynısını yaşadım kenara attım 1.5 aylık süreden sonra denedim çok iyiydi dedi bakalım bekliyoruz hala. Turşu kursam şimdiye yerdim
Vallahi öyle cidden. Ben zaten sizinle konuşmuştum dinner lady aroma fakat bu fiyatlar benim gibi öğrenciyi çok zorluyor. Neyse maaşları dolarla mı alıyoruz…Safiri bir deneyin derim, olmadı işin sonu orijinal dinner lady gibi