omrtokgoz
Yeni Üye
Kapağını açıp biraz kullandım ama kapatım yine biraz daha bekletsem olur mu sizce? Çünkü şuna hiç içilmiyor naletDiyerlerini hiç denemedim ama Lemon tartı 1,5. ay sonra enfes oluyor.
Kapağını açıp biraz kullandım ama kapatım yine biraz daha bekletsem olur mu sizce? Çünkü şuna hiç içilmiyor naletDiyerlerini hiç denemedim ama Lemon tartı 1,5. ay sonra enfes oluyor.
bayram 'a kalmadan almayı düşünüyorumda yorumlayabilirmisin şuana kadar içtiklerinden ?Yavaş yavaş içiyorum ve not alıyorum her aromadan 1 tank içmeye çalışıyorum
bende seninle aynı şeyi hissetmiştim dedim bu içilmez kötü. çekmecede unutmuşum. 2,ay olmuştum okadar hoşuma gittiki. . bence at köşeye kalsın. dökme .Kapağını açıp biraz kullandım ama kapatım yine biraz daha bekletsem olur mu sizce? Çünkü şuna hiç içilmiyor nalet
Teşekkürler hocam mega melons ve lemon tartı yana attım artık 1 ay sonra buraya dönüş sağlarımbende seninle aynı şeyi hissetmiştim dedim bu içilmez kötü. çekmecede unutmuşum. 2,ay olmuştum okadar hoşuma gittiki. . bence at köşeye kalsın. dökme .
Malasef bayrama kadar çok yoğunumbayram 'a kalmadan almayı düşünüyorumda yorumlayabilirmisin şuana kadar içtiklerinden ?
teşekkürler dostum beardan geçtim şiparişiMalasef bayrama kadar çok yoğunum
Bana kargoyu ödeyip 15-20 adet 10ml , 5ml veya 30ml şişe gönderirseniz doldurup size gönderiyim tadmış olursunuz elimde şişe yok şuanlık
Bu arada ben 17 tane dıy kıt aldım demledım vs. 16 nısanda demledım. cogunun rengı bal rengı oldu seffaftan ama sankı memnun kalmaycak mısım gıbı bır hıs var ıcımde. ama daha denemedım tabı kı.Goldendan bende 10-15 dıy kı talmayı dusunuyordum bayram ındırımıyle +nbase sımdı kafamda soru ısaretlerı olustu.