İletişim bilgilerini özelden yazın hocam yarın öğlene doğru kargoya veririm.Ben alabilirim eğer daha acil ihtiyacı olan yoksa
Hocam yasin nickli arkadaş Nisan ayında mesaj yazdığında kendisine öm attım 4-5 gün foruma girmedi, yanıt gelmedi. Siz iletişim yazın bana özelden.Hocam biraz bekleyebilirmiyiz izninle. Acil ihtiyacı olan bir arkadaş olursa ben hakkımı verebilirim.
4.51 güzele benziyor ama abim ????1 seneyi geçti çekmecede duruyor Ali. Yerine en son gelenler gt2 , 4.51 , b3 . Bir ihtimal kadroda alberich de olabilir.
Çok sıkı, hava yüzüğünü komple söküp denicem.4.51 güzele benziyor ama abim ????
Hocam o zaman siz 4-5 gün foruma girmediniz, mesajı görmediniz bende mesajı sildim/editledim . Yazdım gelecek mesajları da reddet demiştim yanlış hatırlamıyorsam.@BigEagle geldim hocam om atmışsınız gördüm fakat sadece nokta vardı yönetimden geliyor diye aldırış etmedim her gün bu konuya gelip bakıyorum gelişme varmı diye hatta dün de yazmıştım benden sonra siz yazmissiniz . @16adige acil degilse benim kullanacak başka atomizerim yok şuan sizin için yeniden üretim olduğunda alıp hediye edebilirim
Hocam o zaman siz 4-5 gün foruma girmediniz, mesajı görmediniz bende mesajı sildim/editledim . Yazdım gelecek mesajları da reddet demiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Bu sabah kargoya verdim bellcap leri.
Valla çok iyi olur wp tan bende yazdım sağolsun daha önce de farklı tankları beşevlerdeki dükkandan elden teslim almıştım ben iki üç tane alırım. Armed gerçekten kırık tank için kenarda yatacak bir ato değil. TG da da arayanlar var . 3d tank yapan bir arkadaştan idarelik aldım ama ne alt ne üst yivleri uymuyor birde iç çapı nerdeyse yanma odasına değdi değecek alta likit gelmiyor. Sende de varsa haberleşiriz@Ozcan16 abi konuştum yakın zamanda Hüseyinle, çok yoğun olduğunu ama bir ara ilgileneceğini söyledi. Tabi zamanı belli değil.