Hayırlı olsun abi @BigEagleMerhaba, özenli paketlemeniz ve hediye drip tip için çok teşekkür ederim. 2-3 senedir bellcap i kırık olduğu için çekmecede yatan tilemahos sayenizde hayat buldu. Pico pil kapağını da çok beğendim. Her ne kadar pico acil durumda kullanılmak üzere yedek kulübesinde beklesede sağlam bir pil kapağını hak ediyor
Umarım yakın bir gelecekte flash içinde bellcap çalışmanız olur.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz ürünlerimizden memnun kalmanız bizi çok mutlu etti umarım sizin gibi kenarda tutan güzel ve nadir atomizerlere kullanabilirlik sağlarız. fev için güncel hali hazırda birçok ürün mevcut olduğu için pyrex cam veya belcap değilde ileride belki metal custom tank olarak düşünüyoruz umarız güzel ve kullanışlı bir ürün yapabiliriz , sağlıklı günler hayırlı bayramlar dilerizMerhaba, özenli paketlemeniz ve hediye drip tip için çok teşekkür ederim. 2-3 senedir bellcap i kırık olduğu için çekmecede yatan tilemahos sayenizde hayat buldu. Pico pil kapağını da çok beğendim. Her ne kadar pico acil durumda kullanılmak üzere yedek kulübesinde beklesede sağlam bir pil kapağını hak ediyor
Şuan için listemde yer almıyor ama , duruma göre fikir değiştirip belki yapabilirim ????Yeri değil belki ama böyle güzel ürünler üretmişken birde gus'lar için pc tanklar bellcap üretseniz ne güzel olur'du hani
Fikir değiştirmeniz güzel olurdu.????Şuan için listemde yer almıyor ama , duruma göre fikir değiştirip belki yapabilirim ????
Sadece bellcap değil abi, bende momentous V2 var mesela bu ürünün bütün camlarında kronik kılcal çatlak oluşuyor, tiny set olarak geçen modelden bahsediyorum, ozz mods bu camlardan üretse 5 tane alırım.Fikir değiştirmeniz güzel olurdu.????
Gördüğüm kadarıyla herkes gus için harıl harıl bellcap arıyor.
Valla bende minimo var. Üretse bende 5 tane alırım. Yedek lazım Bulamıyoruz.Sadece bellcap değil abi, bende momentous V2 var mesela bu ürünün bütün camlarında kronik kılcal çatlak oluşuyor, tiny set olarak geçen modelden bahsediyorum, ozz mods bu camlardan üretse 5 tane alırım.
Yeterli talep olursa elbette yeniden üretim yapabilirim, yakın zamanda görünmüyor malesef .Merhaba yeniden üretimi olcakmi acaba ?
minimum kaç adette üretim yapıyorsunuz . Çok fazla değilse eminin alıcısı çıkacaktır çünkü kullanan ve seveni çok. 2 yada 3 tanesini ben alırım sadeceYeterli talep olursa elbette yeniden üretim yapabilirim, yakın zamanda görünmüyor malesef .
Bende talibim hocam yeni üretim için beni de yazın.Yeterli talep olursa elbette yeniden üretim yapabilirim, yakın zamanda görünmüyor malesef .
Bu mesajı yazarken çektiğim resim sonrası atomizer akıtma yaptı, 3 - 4 kere daha sarım tazeledim yine akıttı. Oringleri vs. Kontrol ettim tekrar pamukladim yine aktı. Yanı diyeceğim o ki 1 i sıfır 1 i de 2-3 dk kullanılmış 2 adet bellcap var elimde kullanmadığım. Atomizer ile birlikte 100 liraya veririm ihtiyacı olan varsa.Merhaba, özenli paketlemeniz ve hediye drip tip için çok teşekkür ederim. 2-3 senedir bellcap i kırık olduğu için çekmecede yatan tilemahos sayenizde hayat buldu. Pico pil kapağını da çok beğendim. Her ne kadar pico acil durumda kullanılmak üzere yedek kulübesinde beklesede sağlam bir pil kapağını hak ediyor