onepuffman
Community
Golden Greek'ler zaten başarılı abi, o cepte. Major nasıl sen onu söyle.usta golden greek leri topladık???? huzurlu huzurlu oturuyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 24179
Golden Greek'ler zaten başarılı abi, o cepte. Major nasıl sen onu söyle.usta golden greek leri topladık???? huzurlu huzurlu oturuyoruz
nihayetinde bende edineceğim bir tane sanırım bir Golden Greek kaldı zatenusta golden greek leri topladık???? huzurlu huzurlu oturuyoruz
TGolden Greek'ler zaten başarılı abi, o cepte. Major nasıl sen onu söyle.
T
valla kardeşim, vurum olarak golden greek lerin gerisinde (normal olarak), ama kullanıcılarını eğer şu cam ve oring sorunları çözülürse üzmeyecek bir ato gibi duruyor. Aroma ve vurum karakteri güzel. Orta düzey kullanıcıları tatmin eder. Tcr kullanıcılarının korkusu olan ohm oynama sorunu yok. Aroması net. Vurumda tatmin edici düzeyde
üstadım;
majörde'ki oring ölçüleri 20*20 mi olmalı
Oring yatağına 1 mm eninde teflon 2 tur yapıştır üstüne mevcut ornigini tak yeterli gelmezse 2 tur değil 3 yada 4 tur at... Oringler sadece standart kurulumda cam için problem oluyor. AYnı Oring sorunu bir de hava ayar yüzüğünde var. o da aynı şekil çözülebilir.üstad inanın hiçbir fikrim yok, elimdeki tüm o ringleri denedim, camın oynamasını durduramadım normal tankta
????????????????????Oring yatağına 1 mm eninde teflon 2 tur yapıştır üstüne mevcut ornigini tak yeterli gelmezse 2 tur değil 3 yada 4 tur at... Oringler sadece standart kurulumda cam için problem oluyor. AYnı Oring sorunu bir de hava ayar yüzüğünde var. o da aynı şekil çözülebilir.
????????????????????
Aynen böyle yap hacı????
İsme özel yapılmış ve elimizin tasarımına değdiği ilk ato olan Iatty inceleme başlığında da bunlar konuşuluyor ya. ????
Sıfır sarılmış 26ga titanyum bobini eline alır almaz sökmeyeydin iyiydi. ???? 27ga zirconium makaradan da almadın. SS430 dan da almadın. SS316L mtl fused clapton aldın mı o kısmı buhar yoğunluğundan göremedim.yanlız işin şakası bir yana, bunu 26 lık ti ve zirconıumla da denemek lazım, david abiden veya mehmetten ben bi yarın sipariş geçeyim
Sıfır sarılmış 26ga titanyum bobini eline alır almaz sökmeyeydin iyiydi. ???? 27ga zirconium makaradan da almadın. SS430 dan da almadın. SS316L mtl fused clapton aldın mı o kısmı buhar yoğunluğundan göremedim.
Abi o gün yaşananları aklımdan silmek için bir haftadır günde 3 öğün "Cennet Mahallesi" seyrediyorum, error verir reset atarım belki diye. Hatırlatma lütfen.yahu @onepuffman bana bi likit içirdi, tel-likit filan aklımdan silindi gitti
Abi o gün yaşananları aklımdan silmek için bir haftadır günde 3 öğün "Cennet Mahallesi" seyrediyorum, error verir reset atarım belki diye. Hatırlatma lütfen.