• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Geekvape Ammit MTL RTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rica ederim hocam, aydınlatıcı olmuşsa ne mutlu bana. Çok teşekkürler. :)

Bu sorundan yakınan kullanıcılara denk gelmiştim ancak üstüne istişare etme fırsatım(ız) olmadı hiç. Ben bu durumu pek yaşamıyordum ve sebebi olarak ise yaptığım pamuklama tarzını görüyorum. Ammit MTL RTA gibi yeni nesil MTL atomizer'ların tümünde mümkün olduğunca dolu/yoğun pamuk kullanıyorum. Eski tür MTL atomizer'larda olduğu gibi az/ince pamuk kullanımının bu atomizer'lara gitmediğini düşünüyorum. Çeşitli sorunlara neden oluyorlar gözlemlediğim kadarıyla.

İşin özü, bu sorundan yakınan kullanıcıların pamuklamalarını gözden geçirdikleri takdirde bu sorundan da kurtulacaklarını düşünüyorum. Yükseltilmiş deck'lerde, deck altında ne kadar likit kalırsa kalsın, pamuk yuvasında yeterli pamuk var olduğu sürece içim sırasında atomizer'a verdiğimiz eğim ve nefesimizle yarattığımız vakum sayesinde o dipte kalan likit çekiliyor yukarıya her zaman. (y)
Hocam bende sorumu cevapladığınız ve merakımı giderdiğiniz için teşekkür ederim. Sırf cevabı verilmeyen yukarıda bahsettiğim sorun yüzünden atodan vazgeçmiştim. Şimdi bir şans verebilirim diye düşünüyorum. :)

expro v4 te var ikisini dönüşümlü olarak keyifle kullanıyorum ikisinde de sıkıntım yok.. Expro v4 te tütünlü likit, Ammit te pastane

Siren 2, GTA kulvarında neyse bu atomizer de üstten hava almalı (top airflow) kulvarında aynı konumda bence.

Daima bahsedilen sorunları var ama bir yandan dünyada geniş bir kullanıcı kitlesine sahip, tıpkı Siren 2 gibi. Ayrıca bende ilk başta ilgilenmemiştim, memlekette pek kullanıcısı da yoktu yorum için, @Anton hocamın güzel bir incelemesini okuyunca alıp denemeye karar vermiştim.

Geri