Troy-İda kullanan arkadaşların mutlaka Ammit denemesi gerekliGüzel konu en bilindik troy-ida rda kullanip veya almak isteyen ama kararsız kalan kişilerin ammit Mtl rda ile karşılaştırması gayet güzel olur.
ahanda ben yine senin rdandı bildiğin üzere aynı likit aynı sarım yaptık tabiki troy kafa atmıştı aroma konusunda ????Troy-İda kullanan arkadaşların mutlaka Ammit denemesi gerekli
Hı hı, sonra sen uyandın, kahvaltı yaptın falanahanda ben yine senin rdandı bildiğin üzere aynı likit aynı sarım yaptık tabiki troy kafa atmıştı aroma konusunda ????
Aroma yorumu pastane likitlerinde nasıl hocam, pastaneli likitlerde troyda ne yaptıysam istediğim Aromayı elde edememiştim ama tutunlude ve meyveli de gayet güzel anlasiyorduk keratayla ????Herşeyiyle çok beğendiğim , uzun süredir kullandığım ama artık kullanmaktan gına gelen , 24ga ile mtdl, 26-27-28 ga ile mtl, Nr-r-Nr tellerden 29 ga ya kadar salt likit ile kullandığım ato. Arşivden ;
Ekli dosyayı görüntüle 7073
Pastane tütün farketmiyor aroma da boğaz vurumu da çok iyi, en önemlisi bunları yaparken akıtmaması sızdırmaması.Aroma yorumu pastane likitlerinde nasıl hocam, pastaneli likitlerde troyda ne yaptıysam istediğim Aromayı elde edememiştim ama tutunlude ve meyveli de gayet güzel anlasiyorduk keratayla ????
Peki hocam squank şart mı(pamuğu bol koysak likit hacmini attırıp normal modda kullanmak için)aromada kayıp yaşar mıyız?Pastane tütün farketmiyor aroma da boğaz vurumu da çok iyi, en önemlisi bunları yaparken akıtmaması sızdırmaması.
Bence şart değil, hatta bf ile sıkılığı biraz azalıyordu nedense. Ben normal şekilde kullanmaktan daha zevk aldım.Peki hocam squank şart mı(pamuğu bol koysak likit hacmini attırıp normal modda kullanmak için)aromada kayıp yaşar mıyız?
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam.Bence şart değil, hatta bf ile sıkılığı biraz azalıyordu nedense. Ben normal şekilde kullanmaktan daha zevk aldım.
Rica ederim, iyi akşamlar.Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam.
@Anton hocamında bir iki kelamı vardır bu atomizer ile ilgili
Hocam elinize sağlık, kendi alanında bir ilki başlatarak dikkat çeken atomizeri gayet güzel anlatmışsınız. Birkaç farklı kullanıcı yorumundan okuduğum kadarıyla tanktaki likit belli bir seviyenin altına düşünce besleme sıkıntısı çıkarıyormuş. Böyle bir durum başınıza geldi mi? Sebepleri ne olabilir?Estağfurullah hocam, teşekkür ederim.
Sanırım üstten hava kanallı ilk MTL RTA olduğu için kendince bir önemi var Ammit MTL RTA'in fakat @Free13 hocamın da dile getirdiği gibi, RDA versiyonunda olmayan sıkılık probleminin varlığı, bu RTA'in potansiyelini gösterebilmesi adına büyük bir engel.
Hepi topu hava ayar yüzüğe ikinci bir oring koyularak çözülebilecek olan bu problemi çözmeyen Geekvape, Çinli üreticilerin böyle bile isteye yaptığı onlarca basit tasarım hatasına bir yenisini eklemiş bu hareketle.
Ben sıkı içim seviyor olmama rağmen aşırı (yanak çökerten) sıkı içimden de haz etmeyen biri olarak pek de şikayetçi olmadan kullandım ancak bu aralar kullandığım başka bir atomizer sebebiyle bende artık kendisiyle vedalaşmayı düşünmekteyim.
Bu tamamen öznel yorumların yanı sıra, ürünün hakkının yenmemesi gereken en önemli kısmı hayli sorunsuz bir atomizer oluşu. Aroması yabana atılmayacak kadar güzel. Boğaz vurumu mevcut. Hava kanalının konumu sebebiyle akma kokma durumu yok.
Kısacası bu sıkılık - hava akış ile ilgili konuyla alakalı çıkabilecek sıkıntıları (böyle diyorum çünkü okuduğum geri bildirimlerden anladığım, her ürünün böyle olmadığı) göze alan herhangi birinin bu atomizer'ı tercih etmemesi için hiç bir neden yok. Hele ki fiyatının uygunluğunu düşününce...
Hocam elinize sağlık, kendi alanında bir ilki başlatarak dikkat çeken atomizeri gayet güzel anlatmışsınız. Birkaç farklı kullanıcı yorumundan okuduğum kadarıyla tanktaki likit belli bir seviyenin altına düşünce besleme sıkıntısı çıkarıyormuş. Böyle bir durum başınıza geldi mi? Sebepleri ne olabilir?