• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Geekvape Ammit MTL RTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel konu en bilindik troy-ida rda kullanip veya almak isteyen ama kararsız kalan kişilerin ammit Mtl rda ile karşılaştırması gayet güzel olur.

Herşeyiyle çok beğendiğim , uzun süredir kullandığım ama artık kullanmaktan gına gelen , 24ga ile mtdl, 26-27-28 ga ile mtl, Nr-r-Nr tellerden 29 ga ya kadar salt likit ile kullandığım ato. Arşivden ;

IMG_20190404_200319.jpg

Herşeyiyle çok beğendiğim , uzun süredir kullandığım ama artık kullanmaktan gına gelen , 24ga ile mtdl, 26-27-28 ga ile mtl, Nr-r-Nr tellerden 29 ga ya kadar salt likit ile kullandığım ato. Arşivden ;

Ekli dosyayı görüntüle 7073
Aroma yorumu pastane likitlerinde nasıl hocam, pastaneli likitlerde troyda ne yaptıysam istediğim Aromayı elde edememiştim ama tutunlude ve meyveli de gayet güzel anlasiyorduk keratayla ????

• Beğendim
Tepkiler: MGK
Aroma yorumu pastane likitlerinde nasıl hocam, pastaneli likitlerde troyda ne yaptıysam istediğim Aromayı elde edememiştim ama tutunlude ve meyveli de gayet güzel anlasiyorduk keratayla ????
Pastane tütün farketmiyor aroma da boğaz vurumu da çok iyi, en önemlisi bunları yaparken akıtmaması sızdırmaması.

Rta'sı için konuşacak olursam genel olarak ben beğenmedim.

Buharı ılık sıcak arasıydı sıcağa yakındı beni burada kaybetti. Atomizerlerde boğaz vurumuna önem vermediğim için boğaz vurumu ne durumdaydı hatırlamıyorum. Pamuklaması çok kolay. Üstten doluma elverişli fakat pamuğu biraz bile az koyarsanız hemen fokurdama yapmaya başlıyor üstten dolumda. Beslenmesi gayet yeterli. Aroma konusunda iyiydi berserker'dan bir tık azdı sanki ama buhar belli bir sıcaklığın üstüne çıkınca tat almamda azalmalar oluyor benim o yüzdende az aroma almış olabilirim. Hava deliklerinin çoğu ıslık çıkarıyordu benim elime geçen atomizerde gerçekten çok rahatsız ediciydi. Deck isolatörü çok kritik bir noktada konumlandırılmış garip hava akımı sistemi nedeniyle eğer isolatör hafif yamulursa bile atmizerde çok büyük hava kaçağı oluşuyor(Malesef başıma geldi).

Kısacası bana çok hitap etmedi.

Uzun bir süre kullandım berserker mini aldıktan sonra elim pek gitmiyor.

Aroma ve boğaz vurumu iyi, vidaları kaliteli ama oringler için aynı şeyleri söylemek zor. Tellemek pamuklamak çok kolay 4 ml tank kapasitesi gayet yeterli. Bana çok bile geliyordu bu yüzden tam doldurmadan kullanıyordum. Tasarım şık.
Benim için tek sorun sıkılık. Kronik olsa gerek çoğu kullanıcı aynı dertten muzdarip.

Atomizer de hava kaçağı çok fazla ben hiçbir ayarda istediğim sıkılığı yakalıyamadım. Tüm hava delikleri kapalıyken eh işte dedirtiyor.
Sıkılık aramayan bir kullanıcı için iyi bir tercih olabilir.
Saygılar.

@Anton hocamında bir iki kelamı vardır bu atomizer ile ilgili :)

Estağfurullah hocam, teşekkür ederim. :)

Sanırım üstten hava kanallı ilk MTL RTA olduğu için kendince bir önemi var Ammit MTL RTA'in fakat @Free13 hocamın da dile getirdiği gibi, RDA versiyonunda olmayan sıkılık probleminin varlığı, bu RTA'in potansiyelini gösterebilmesi adına büyük bir engel.

Hepi topu hava ayar yüzüğe ikinci bir oring koyularak çözülebilecek olan bu problemi çözmeyen Geekvape, Çinli üreticilerin böyle bile isteye yaptığı onlarca basit tasarım hatasına bir yenisini eklemiş bu hareketle.

Ben sıkı içim seviyor olmama rağmen aşırı (yanak çökerten) sıkı içimden de haz etmeyen biri olarak pek de şikayetçi olmadan kullandım ancak bu aralar kullandığım başka bir atomizer sebebiyle bende artık kendisiyle vedalaşmayı düşünmekteyim.

Bu tamamen öznel yorumların yanı sıra, ürünün hakkının yenmemesi gereken en önemli kısmı hayli sorunsuz bir atomizer oluşu. Aroması yabana atılmayacak kadar güzel. Boğaz vurumu mevcut. Hava kanalının konumu sebebiyle akma kokma durumu yok.

Kısacası bu sıkılık - hava akış ile ilgili konuyla alakalı çıkabilecek sıkıntıları (böyle diyorum çünkü okuduğum geri bildirimlerden anladığım, her ürünün böyle olmadığı) göze alan herhangi birinin bu atomizer'ı tercih etmemesi için hiç bir neden yok. Hele ki fiyatının uygunluğunu düşününce...

Estağfurullah hocam, teşekkür ederim. :)

Sanırım üstten hava kanallı ilk MTL RTA olduğu için kendince bir önemi var Ammit MTL RTA'in fakat @Free13 hocamın da dile getirdiği gibi, RDA versiyonunda olmayan sıkılık probleminin varlığı, bu RTA'in potansiyelini gösterebilmesi adına büyük bir engel.

Hepi topu hava ayar yüzüğe ikinci bir oring koyularak çözülebilecek olan bu problemi çözmeyen Geekvape, Çinli üreticilerin böyle bile isteye yaptığı onlarca basit tasarım hatasına bir yenisini eklemiş bu hareketle.

Ben sıkı içim seviyor olmama rağmen aşırı (yanak çökerten) sıkı içimden de haz etmeyen biri olarak pek de şikayetçi olmadan kullandım ancak bu aralar kullandığım başka bir atomizer sebebiyle bende artık kendisiyle vedalaşmayı düşünmekteyim.

Bu tamamen öznel yorumların yanı sıra, ürünün hakkının yenmemesi gereken en önemli kısmı hayli sorunsuz bir atomizer oluşu. Aroması yabana atılmayacak kadar güzel. Boğaz vurumu mevcut. Hava kanalının konumu sebebiyle akma kokma durumu yok.

Kısacası bu sıkılık - hava akış ile ilgili konuyla alakalı çıkabilecek sıkıntıları (böyle diyorum çünkü okuduğum geri bildirimlerden anladığım, her ürünün böyle olmadığı) göze alan herhangi birinin bu atomizer'ı tercih etmemesi için hiç bir neden yok. Hele ki fiyatının uygunluğunu düşününce...
Hocam elinize sağlık, kendi alanında bir ilki başlatarak dikkat çeken atomizeri gayet güzel anlatmışsınız. Birkaç farklı kullanıcı yorumundan okuduğum kadarıyla tanktaki likit belli bir seviyenin altına düşünce besleme sıkıntısı çıkarıyormuş. Böyle bir durum başınıza geldi mi? Sebepleri ne olabilir?

Hocam elinize sağlık, kendi alanında bir ilki başlatarak dikkat çeken atomizeri gayet güzel anlatmışsınız. Birkaç farklı kullanıcı yorumundan okuduğum kadarıyla tanktaki likit belli bir seviyenin altına düşünce besleme sıkıntısı çıkarıyormuş. Böyle bir durum başınıza geldi mi? Sebepleri ne olabilir?

Rica ederim hocam, aydınlatıcı olmuşsa ne mutlu bana. Çok teşekkürler. :)

Bu sorundan yakınan kullanıcılara denk gelmiştim ancak üstüne istişare etme fırsatım(ız) olmadı hiç. Ben bu durumu pek yaşamıyordum ve sebebi olarak ise yaptığım pamuklama tarzını görüyorum. Ammit MTL RTA gibi yeni nesil MTL atomizer'ların tümünde mümkün olduğunca dolu/yoğun pamuk kullanıyorum. Eski tür MTL atomizer'larda olduğu gibi az/ince pamuk kullanımının bu atomizer'lara gitmediğini düşünüyorum. Çeşitli sorunlara neden oluyorlar gözlemlediğim kadarıyla.

İşin özü, bu sorundan yakınan kullanıcıların pamuklamalarını gözden geçirdikleri takdirde bu sorundan da kurtulacaklarını düşünüyorum. Yükseltilmiş deck'lerde, deck altında ne kadar likit kalırsa kalsın, pamuk yuvasında yeterli pamuk var olduğu sürece içim sırasında atomizer'a verdiğimiz eğim ve nefesimizle yarattığımız vakum sayesinde o dipte kalan likit çekiliyor yukarıya her zaman. (y)

Geri