• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Fotoğrafını koyduğum pamuk kullanılır mı?

asksakizi

Community
Malum ülkedeki vape pamuklarının fiyatları belli ???? Bu pamuk vape pamuğu olarak kullanılabilir mi? ya da marketten alabileceğim bi pamuk var mıdır vape’de kullanabileceğim? Bilgili dostlar bilgilendirirse sevinirim.
8ED99266-2CA3-45E5-8CC1-4BC0F09A82B1.jpeg

Okuyamayan arkadaşlar için üstünde yazan metin:
%100 saf pamuktan üretilmiştir. Kozmetik ve Makyaj temizliğinde güvenle kullanılır. Sağlıklıdır. Hidrojen Peroksit ile beyazlatılmıştır. Asit ve alkali ihtiva etmez, pH Nötr'dür. 1 gr pamuk en az 23 gr. su emer. Emicilik max. 10 saniye içinde gerçekleşir. Steril değildir. Oda sıcaklığında kuru ortamda muhafaza ediniz.

Bence en kötü ihtimalle yapabileceğiniz şunlar.
Ben öyle yaptım.
Öncelikle YTD değildir onu belirteyim :))
Ne kadar alırsanız alın kargosu yanlış hatırlamıyorsam 80-100 arası oluyor
Paketlerin tanesi de 10-13 tl arasına geliyordu hatta cb prime de var
Pamuk olduğundan gümrüğe takılma derdi de olmuyor
Orjinal mi, muhtemelen hayır. Ucuza mı geliyor evet
Tel konusunda ise ben mtl kullandığım için forumdan alırım 1 tel 1 ay gidiyor zaten 5 tane alsam 50 tl ye örneğin 50 tllik tel 5 ay gidiyor gayette makul yurt dışından getirmeye gerenk yok :)

Ha bunlar ne kadar gider bilemiyorum. Ben çok içerim mtl olmasına rağmen günde 15 ml, günde 2 kere pamuk değiştiririm.

1643144678301.jpg

Bence en kötü ihtimalle yapabileceğiniz şunlar.
Ben öyle yaptım.
Öncelikle YTD değildir onu belirteyim :))
Ne kadar alırsanız alın kargosu yanlış hatırlamıyorsam 80-100 arası oluyor
Paketlerin tanesi de 10-13 tl arasına geliyordu hatta cb prime de var
Pamuk olduğundan gümrüğe takılma derdi de olmuyor
Orjinal mi, muhtemelen hayır. Ucuza mı geliyor evet
Tel konusunda ise ben mtl kullandığım için forumdan alırım 1 tel 1 ay gidiyor zaten 5 tane alsam 50 tl ye örneğin 50 tllik tel 5 ay gidiyor gayette makul yurt dışından getirmeye gerenk yok :)

Ha bunlar ne kadar gider bilemiyorum. Ben çok içerim mtl olmasına rağmen günde 15 ml, günde 2 kere pamuk değiştiririm.

Ekli dosyayı görüntüle 57114
ali'de bütün satışlar tr'ye gönderimi kapalı bazılarının açık fakat kargo ücretleri var. Nereden alıyorsunuz?

Valla konu altında yazılanlara bakıyorum da herkesin ekonomik durumu baya iyi gibi duruyor, maşallah ????
Dostlar yanlış anlaşılmasın ama senin, onun " ya pamuk şu para, o kadar da pahalı degil aslında ucuza kacmayın" dediğiniz meblağ bazı insanlar için gerçekten fazladir. Bilemezsiniz...
Sen bir paket pamuğa 100 tl + 20 tl kargo parası verirsin koymaz ama başkası o 120 tl'ye pamuk,tel ve likit almayı planlıyor olabilir ????
Ben uzun zamandır mesela İpek organik kullanıyorum,mecburen çünkü 1 metre Rayona 18 tl vermek istemiyorum. 1 paket İpek organik 17 tl ve daha ekonomik oluyor.
Paketinden çıkarıp en az yarım saat kaynatıyorum sonra da kurutuyorum ve kullanıyorum. Markaya mail attım, kesinlikle %100 organik olduğunu söylediler ama ben yine de kaynatıp kullanıyorum ne olur ne olmaz diye...

Yıllarca katran çektim ciğerime, pamuktan gelecek olandan da korkmuyorum açıkçası.

dipnot : Kişisel fikrimdir, kimseye İpek organik kullanın da demiyorum.

Geri