• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara Fotoğrafını koyduğum pamuk kullanılır mı?

asksakizi

Community
Malum ülkedeki vape pamuklarının fiyatları belli ???? Bu pamuk vape pamuğu olarak kullanılabilir mi? ya da marketten alabileceğim bi pamuk var mıdır vape’de kullanabileceğim? Bilgili dostlar bilgilendirirse sevinirim.
8ED99266-2CA3-45E5-8CC1-4BC0F09A82B1.jpeg

Okuyamayan arkadaşlar için üstünde yazan metin:
%100 saf pamuktan üretilmiştir. Kozmetik ve Makyaj temizliğinde güvenle kullanılır. Sağlıklıdır. Hidrojen Peroksit ile beyazlatılmıştır. Asit ve alkali ihtiva etmez, pH Nötr'dür. 1 gr pamuk en az 23 gr. su emer. Emicilik max. 10 saniye içinde gerçekleşir. Steril değildir. Oda sıcaklığında kuru ortamda muhafaza ediniz.

Hali hazırda prime kullanıyorum yanılmıyor isem içinde 10 adet fitil mevcut her fitikş eşit aralıklar ile 3 e bölüyorum. Elimde 30 adet fiyil olmuş oluyor. Her fitilden yaklaşık 8-10 sarımlık pamuk çıkıyor. Buda 300 adet sarıma denk geliyor 3 aşşağı 5 yukarı
110₺/300=0.36₺ yapıyor 2günde bir Pamuklasak 600 gün yapar. Hadi biz günlük değiştirmiş olalım 10 ay için 110₺ bence çok degil.
Sorunuzun bu olmadığının farkındayım. :) neden böyle bir hesaba girdim onuda bilmiyorum. Keyifli buharlar

Hali hazırda prime kullanıyorum yanılmıyor isem içinde 10 adet fitil mevcut her fitikş eşit aralıklar ile 3 e bölüyorum. Elimde 30 adet fiyil olmuş oluyor. Her fitilden yaklaşık 8-10 sarımlık pamuk çıkıyor. Buda 300 adet sarıma denk geliyor 3 aşşağı 5 yukarı
110₺/300=0.36₺ yapıyor 2günde bir Pamuklasak 600 gün yapar. Hadi biz günlük değiştirmiş olalım 10 ay için 110₺ bence çok degil.
Sorunuzun bu olmadığının farkındayım. :) neden böyle bir hesaba girdim onuda bilmiyorum. Keyifli buharlar
Çok önemli bir konuya değindin aslında pamuk çok pahalı diyenler için iyi bir örnek :) (y)

arkadaşlar bakın tasarruf etmek gereksiz para harcamayı kesmekle olur
mesela nescafe 3ü1 arada almazsınız, kampanyadan granül kahve alırsınız, sütle tatlandırırsıbız krema denen kimya deposu yerine ağız tadı ile içersiniz (filtre kahve + french press daha güzel ama)
vape veya sigarada kalitesizliğe yer yoktur, öğrenciyken hekesten bir dal sigara aldım, plastik katran tutan filtrelerden aldım birkaç paket
viceroy denen meretin yarısında filtre doldu çekemedim, üst sınıf sigara ise 3-4dalda bile tam doldurmadı
biz bunu içiyoruz vücudumuza alıyoruz
vape işi pamuğu teli likiti ile bir bütündür, hepsi kaliteli olmak zorunda, biz çinden çok tel aldık zamanında... cahildik, ülkede satışı yoktu bir hata yaptık ama sene 2022 herşey bulunabiliyor, ha azcık pahalı abartı pahalı değil bunu risk alıp getiren taş mı yesin...
pamuk özelinde gereken yazılmış, vape pamuğu işlem görmemiş organik pamuktur arkadaşlar öyle watsonsta gratiste satılmaz...
fiber n cottona baktım şimdi 90tl, 4paket sigara parası bile değil, en acemiye en sık pamuk değiştirene benim diyen müsrife 3ay gider
ayda 30tl günde 1tl
yapmayın lütfen, nbaseniz kaliteli olsun, bilmediğiniz yerden aroma almayın (ben konyadan aroma almıştım baya sanayiden aldım büyük eşeklik), teliniz muhakkak bilindik marka olsun forumda satanımız var şükür

Selamlar
Bu tür pamuklar kimyevi maddeler ile işlem görmüştür
bunları kullanmak kesinlikle uygun değildir
biz buharı ciğerlerimiz çekiyoruz bu tür pamuklar bizi zehirler
Vape için üretilmiş yada muji gibi işlem görmemiş pamukları kullanmak gerekir
Ben de bir soru eklemek istiyorum. Mujinin organik olduğunu savunanlar kadar aksini iddia edenler de var. Ben hiç bir ambalajlı pamuğa güvenmemekle birlikle nasıl olsa içimi ferahlatamadığım için sadece performansından dolayı prime kullanıyorum. Muji ve prime arasında bariz renk farkı var. Hissiyatları da çok farklı muji oldukça yumuşak ve kolay ayrılırken prime sanki naylonlu gibi. Prime’da beyazlatma işlemi nasıl ya da ne ile yapılıyor bilginiz var mı?

Son düzenleme:
AŞAĞIDAKİ METİNİ WİCK N VAPE SİTESİNDEN ALDIM TÜRKÇE TERCÜMEDE HATALAR OLABİLİR
ANLAŞILAN BİRÇOK AYIKLAMADAN ve ARINMADAN SONRA PAMUĞU KİMYASAL KULLANMADAN BU HALE GETİRİYORLAR

Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı pamuk olduğunu anlıyoruz. Japonca, sıkıştırılmış çarşaflar, makaralarda pamuk ve hatta yerel eczanenizden pamuk topları var. Ama gerçek şu ki...
TÜM PAMUKLAR EŞIT YARATILMAZ.
İlk başta sıvınızı itmiş gibi görünen bir pamuk fitil kullandıysanız veya sürekli kuru vuruşlar yaptıysanız, o zaman ne demek istediğimizi biliyorsunuz demek istiyorsunuz. Vaping için en iyi şekilde çalışabilmek için pamuk fitilinin mükemmel lif yoğunluğu ve sıvı emilimi dengesine sahip olması gerekir. Bu özellikler pamuğun tüm karışımlarında mevcut değildir, çok fazla araştırma, çok fazla çalışma ve yaratıcılık gerektirir.

PAMUKLU PASTIRMA GIRIN
Pamuğumuz, vaperların benzersiz ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanmış ve tasarlanmıştır. Üstün karışımımızı bulmadan önce birçok farklı çözümden geçtik ve ülke çapında yüzlerce örneği test ettik. Pamuk Pastırması'ndaki pamuk, selüloz lifi olmayan ve fitilleme hızına veya görünümüne yardımcı olmayan tüm bitki maddelerini çıkardığımız titiz bir arıtma işleminden geçer. Elimizde kalan şey, sıvıyı hızlı bir şekilde emen, yüksek ısı ortamlarına karşı duran ve tamamen tatsız olan büyük lifli pamuktur. Tescilli arınma sürecimiz, temiz oda paketleme uygulamalarımızla birlikte Cotton Bacon'a en başından beri en saf tadı verir, bu da haneye tecavüz dönemi olmadığı anlamına gelir. Ayrıca gıda sınıfı P.E.T. yeniden yağlanabilir çantalar kullanarak maliyetleri düşük ve rahatlığı yüksek tutuyoruz.

Ben Şu Engeston Pamuğu Bi Bulamadım Gitti Yahu. Bulsam Koli Koli Alacağım Vallahi????
Yok Öyle Bir Pamuk.
Keşke Zamanında Koli Koli Sipariş Etseymişim☹

NOT: Engeston Pamuk Getirene
1Milyon Dolar Ödül????

1 haftalık sigara paketi parasına en az 4 ay yetecek kadar pamuk alabiliyor iken bu tarz girişimler ile kendinizi zorla zehirlemis olursunuz hocam.. Kaldı ki pamuksuz kalınan bir durumda şehir içinde yaşayan hiçbir ecig kullanıcısı yardımcı olmadan geçmez. Ezelden beri buharcilar arası bu dayanışma vardır. Iş gereği seyahat ettiğim sıra likitimin bitmesi üzerine hiç tanımadığım bir insanın kar kıyamet günü ayağıma kadar gelip likit verdiği olmuştu, birisinin paramı alması için hiç harcamadigim kadar efor harcasam da almamıştı, sadece basit bir örnek bu.

Malum ülkedeki vape pamuklarının fiyatları belli ???? Bu pamuk vape pamuğu olarak kullanılabilir mi? ya da marketten alabileceğim bi pamuk var mıdır vape’de kullanabileceğim? Bilgili dostlar bilgilendirirse sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 57022

Okuyamayan arkadaşlar için üstünde yazan metin:
%100 saf pamuktan üretilmiştir. Kozmetik ve Makyaj temizliğinde güvenle kullanılır. Sağlıklıdır. Hidrojen Peroksit ile beyazlatılmıştır. Asit ve alkali ihtiva etmez, pH Nötr'dür. 1 gr pamuk en az 23 gr. su emer. Emicilik max. 10 saniye içinde gerçekleşir. Steril değildir. Oda sıcaklığında kuru ortamda muhafaza ediniz.
%95 Alkole yatırıp su ile durulama yaptıktan sonra 15-20 dakika kaynatıp havalandırarak kuruduktan sonra kullanabilirsiniz, kurulandıktan sonra aşağıdaki videoda yapıldığı gibi emiciliği artırmak için liflerini tek bir yönde konumlanmasını sağlamalısınız.

Geri