Deckin içini görmek çok hoş olmuyor söyleyeyim, özellikle pamuk şeffaf kısma temas ediyorsa çok kötü görünüyor ????Birinin beni durdurması lazım. Allahım bu çok güzelll.
Valla tam zamanında yetiştin. Az daha alıyordum ???? hiç o yönden düşünmemiştimDeckin içini görmek çok hoş olmuyor söyleyeyim, özellikle pamuk şeffaf kısma temas ediyorsa çok kötü görünüyor ????
Aman aman, şekil yapacam diye pişman olursun????Valla tam zamanında yetiştin. Az daha alıyordum ???? hiç o yönden düşünmemiştim
keşke arkadaş fev almadan evvel yazsaymış, erkenden durdururdum????????durduran çıktı işte
Valla içim gitti resmen. Allah sizden razı olsun. ????????????durduran çıktı işte
Yemediğimiz bi bu ???? kalmıştı hocam. Onu da tamamladım ????keşke arkadaş fev almadan evvel yazsaymış, erkenden durdururdum????????
Major kulübüne alalım seni, üreticisiyle muhattap olmadığın sürece harika ato????Yemediğimiz bi bu ???? kalmıştı hocam. Onu da tamamladım ????
Arada sırada tek tük düşüyor, ikinci cümleyi hakaret sayarım... aşk olsun....Major var mı hala ya. Penodat gibi güzeldir umarım
Ooo sen tam major kullanıcısısın, v2 çek bir tane keyfine bak başka bir şey demem????Olay şu ki, fev ile küçük ayarlamalarla hem ılık, hem boğaza vurumu müthiş, hemde aromayı alabildim. Sabaha kadar atonun oynanmadık yerini bırakmadım
İki takım penodatım var ama majoru gerçekten merak ediyorum. Minör ????Arada sırada tek tük düşüyor, ikinci cümleyi hakaret sayarım... aşk olsun....
Penodat v2 kullandım bir süre, major çok ayrı dünya..İki takım penodatım var ama majoru gerçekten merak ediyorum. Minör ????
Bugün niye mundar edilen tüm konulara karşı çıkıyorsun abi hatlar karıştı sanki????Fev basliginda minor ya da penodat ????’lanmaz lutven ????????????
minörü bilmem de penodatı sevdim????bu arada minor benim goz bebeem. Penodatin da hakkini yedirtmem ????????????