Genel Sohbet Filtre kahve Makinesi

Ben V60 ile yola devam ederim abiii :D

Makineyi de evlenirken eve alırız artık :D

Zaten günde 2-3 bardağı geçmiyorum bana v60 yeterde artar bile.

Başında beklerken o hani 3-4 dk kahveyi izlerken hayatı sorgulama evresi çok iyi :D :D

:D:D:D Hassas olayı iyiymiş 100 gram alıp bana bundan 7 porsiyon çıkması lazım diyerek devam edebilirsiniz matematiği de güzel olur

Ben V60 ile yola devam ederim abiii :D

Makineyi de evlenirken eve alırız artık :D

Zaten günde 2-3 bardağı geçmiyorum bana v60 yeterde artar bile.

Başında beklerken o hani 3-4 dk kahveyi izlerken hayatı sorgulama evresi çok iyi :D :D
Evlenirken o kadar cok sey aliniyor ki kahve makinesine sira gelir mi bilemem :) En kestirme yoldan eve girmeye bakin. gerisi zaman icerisinde kat be kat olur.

Aha bak benim favori kahve makinem ???? :ROFLMAO: Yanina da bi mehmet efendi ????
10114504163378.jpg

Evlenirken o kadar cok sey aliniyor ki kahve makinesine sira gelir mi bilemem :) En kestirme yoldan eve girmeye bakin. gerisi zaman icerisinde kat be kat olur.

Aha bak benim favori kahve makinem ???? :ROFLMAO: Yanina da bi mehmet efendi ????
Ekli dosyayı görüntüle 30017
hocam bunu yapmayaydın iyiydi :)
kahve hariç full konu dışı oldu bu :)
ama bekar yaşıyayıp Türk kahvesini yorulmadan yapmakisteyenler için hem fiyat olarak üzmeyecek bir cihaz
hatta suan bende misafirim aldı yurt dısından bazen Havaalında sıkıntı yapıyorlar kutusundaki yada ambalajındaki barkoda
ev şuan barkod doldu
neyse bunun kutusunu barkod yüzünden akşam çöpe atacağım
Gülelim mi ağlayalım mı ?

Geri