• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favoriniz Hangi Tip Likit?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favoriniz Hangi Tip Likitler?

• Tütün Aromalı

Oy: 93 51.7%
  • Meyve Aromalı

Oy: 19 10.6%
  • Pastane Aromalı

Oy: 48 26.7%
  • İçecek Aromalı

Oy: 3 1.7%
  • Mentol/Nane Aromalı

Oy: 5 2.8%
  • Aromasız N-Base Kullanıyorum

Oy: 12 6.7%

• Kullanılan toplam oy
    180
Mtl ile başladım ben e sigaraya sırf tütün olarak Fe aromolardan çok kullandım (arada dl denedim ama hiç alışamadım,akşamları olursa sadece rda , dl rta denedim ama hiç bir tücrübem 2 günü geçmedi :D ) . Haricinde de arada kendimi arada sevindirmek için tribeca,nut tabaco gibi aromolar da denedim . Tütün bir şekilde olmuştu likitlerimde . Tütünsüz ne içtim sadece lomon tart içmişimdir ,favori likitimdir . Hele bir abi diy linner lady kit ten yapma 3m nbase yapılma hediye gelmişti beni daha da aşık etmişti lemon tarta :)

Son düzenleme:
Eski serileri özleyenlerden (+1),bende varım.
kısrak v1 ,kaçak bişeydi adını hatırlayamadım vb buna benzer aşırı cemen diye zamanında milletin isyan edip laf ettiği herşeyi özledim.Onlardı efkarı özel yapan.
ve bikac yıl önce çıkan aslında pek bişeye benzemeyen ama içtikce güzelleşen ayaz atayı özlemle anarım

kısrak v1 ,kaçak bişeydi adını hatırlayamadım vb buna benzer aşırı cemen diye zamanında milletin isyan edip laf ettiği herşeyi özledim.Onlardı efkarı özel yapan.
ve bikac yıl önce çıkan aslında pek bişeye benzemeyen ama içtikce güzelleşen ayaz atayı özlemle anarım
Valla ben bütün seriyi severek kullanıyordum,likitlerin tümü birbirinden lezzetli ve doyurucuydu,sonrası malum...

Kısrak var da, Kaçak bir daha mümkün değil. İnanılmaz bir karışımdı. Birde aynı anda karışım değildi. 6 ay falan beklemek gerekiyor.

Son düzenleme:
yorumlara baktım çok az yorum yapılmış. Konuyu hortlatalım Ozaman şıklar arasına pastane ve tütün karışık eklenmeli veya iki seçenegide işaretleyebilsek keşke mecburen Tütünü seçtim tribeca-Vct-ry4/maxxblend karışımı vs bunlar pastane ve tütün karışımı değilmidir. Saygılar

Geri