Eski serileri özleyenlerden (+1),bende varım.Ahh nerede @Nasreddin Hoca o eski efkarlar
özledik eski serileri bir ateşlersen onlardan abi beni evyap hengamesinden uzaklaştırırsın
kısrak v1 ,kaçak bişeydi adını hatırlayamadım vb buna benzer aşırı cemen diye zamanında milletin isyan edip laf ettiği herşeyi özledim.Onlardı efkarı özel yapan.Eski serileri özleyenlerden (+1),bende varım.
Valla ben bütün seriyi severek kullanıyordum,likitlerin tümü birbirinden lezzetli ve doyurucuydu,sonrası malum...kısrak v1 ,kaçak bişeydi adını hatırlayamadım vb buna benzer aşırı cemen diye zamanında milletin isyan edip laf ettiği herşeyi özledim.Onlardı efkarı özel yapan.
ve bikac yıl önce çıkan aslında pek bişeye benzemeyen ama içtikce güzelleşen ayaz atayı özlemle anarım
Kısrak var da, Kaçak bir daha mümkün değil. İnanılmaz bir karışımdı. Birde aynı anda karışım değildi. 6 ay falan beklemek gerekiyor.kısrak v1 ,kaçak bişeydi adını hatırlayamadım vb buna benzer aşırı cemen diye zamanında milletin isyan edip laf ettiği herşeyi özledim.Onlardı efkarı özel yapan.
ve bikac yıl önce çıkan aslında pek bişeye benzemeyen ama içtikce güzelleşen ayaz atayı özlemle anarım