comandante
Council
oğlanın gitarlar kurtuldu desenebas gitarın telini makine okumayabilir hocam
oğlanın gitarlar kurtuldu desenebas gitarın telini makine okumayabilir hocam
Ben yaklaşık 4 senedir mtl clapton tel kullanıyorum. Kanthal bana tat vermiyor. Gözüm kapalı telliyorum artık. ????????????bunlarda italyadan teller,( Dış Bağlantı ) ,kutudan 2şer tane çıkıyor,ama neden 15 euro 1 kutusu onu bana değil @comandante 'ye sorarsınızabi bundan da getireyim takalım birer tane ,takarken yamulturum fln gece uyuyamam sonra
Ekli dosyayı görüntüle 36070
Ekli dosyayı görüntüle 36071
cumartesi öğleden sonra beylikdüzü olarak buluşmayı planlıyoruz. haberin olsun şimdidenbunlarda italyadan teller,( Dış Bağlantı ) ,kutudan 2şer tane çıkıyor,ama neden 15 euro 1 kutusu onu bana değil @comandante 'ye sorarsınızabi bundan da getireyim takalım birer tane ,takarken yamulturum fln gece uyuyamam sonra
Ekli dosyayı görüntüle 36070
Ekli dosyayı görüntüle 36071
tamamdır ,süper o zaman.Bi elem keder olmazsa katılırım bendecumartesi öğleden sonra beylikdüzü olarak buluşmayı planlıyoruz. haberin olsun şimdiden
Hocam bir terslik olmaliilk defa titanium sarıyorum
temco 28ga 2.5 çap 8 tur hafif aralık
0.54 ohm 200c 17w
buhar çok serin buhar çıkışı güzel
aroma oldukça az
boş çekiyorum gibi bir hissiyata kapılıyorum buharı üflediğimi görmesem ateşleyemiyorum sanıcam
içimi daha sıkılaşmış hissediyorum yanaklarım içeri yamuldu
majörle çıktım test sürüşüne
sizce her şey yolunda mı titanium böyle bir şey mi
mirage dna75c titanium 1 de pufluyorum
ohm 0.49-0.50 gibi cikmasi lazim. eger dogru okuyorsa 9 tur sarilmistir. tel profili ve tcr dogrulugunu da kontrol etmekte fayda var.ilk defa titanium sarıyorum
temco 28ga 2.5 çap 8 tur hafif aralık
0.54 ohm 200c 17w
buhar çok serin buhar çıkışı güzel
aroma oldukça az
boş çekiyorum gibi bir hissiyata kapılıyorum buharı üflediğimi görmesem ateşleyemiyorum sanıcam
içimi daha sıkılaşmış hissediyorum yanaklarım içeri yamuldu
majörle çıktım test sürüşüne
sizce her şey yolunda mı titanium böyle bir şey mi
mirage dna75c titanium 1 de pufluyorum
Dedigim gibi watta cok takilma hocam dedigim aralikta kullan o nasil olsa gucu istenen sicakliga regule edecek onemli olan keyif aldigin sıcaklık...
Benden iyi yapmışsın daha ne olsun ????Pamuğu dediğin gibi yapınca aroma arttı bahsettiğim sıkılık gitti dereceyi 220den 210a çektim teşekkürler ikinizede hocam
Ekli dosyayı görüntüle 37126Ekli dosyayı görüntüle 37127
Ekli dosyayı görüntüle 37129Ekli dosyayı görüntüle 37130