• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favoriniz Hangi Tel?

Favori Teliniz

• Kanthal

• Nife

• Tungsten

• Zirconium

• Titanyum

• SS

• AlienClapton Fused Clapton ve Özel Üretimler

• Mesh

• Nikel

• Gümüş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
En iyisi titanyum mu?
Aslında telleri kullanım şekline göre watt modu ve ısı modu olarak ikiye ayırmak lazım. Sorunuzun cevabını da ısı kontröllü teller içinde en iyisi titanyum mudur? diye ele alırsak kişiden kişiye farklılık gösterir. Titanyum tel daha yüksek boğaz vurumu sağlıyor . Bana göre ss teller daha kullanışlı ama titanyum da favorilerimden...

Aslında telleri kullanım şekline göre watt modu ve ısı modu olarak ikiye ayırmak lazım. Sorunuzun cevabını da ısı kontröllü teller içinde en iyisi titanyum mudur? diye ele alırsak kişiden kişiye farklılık gösterir. Titanyum tel daha yüksek boğaz vurumu sağlıyor . Bana göre ss teller daha kullanışlı ama titanyum da favorilerimden...
teşekkürler hocam ,bende şu anda ss kullanıyorum,pamukta merakım yok ama telde değişik teller denemek istiyorum,titanyumu da alayım listeye.

teşekkürler hocam ,bende şu anda ss kullanıyorum,pamukta merakım yok ama telde değişik teller denemek istiyorum,titanyumu da alayım listeye.
Titanyum telden güzel sonuç almak için tankınızın beslemesinin iyi olması önemli çünkü hızlı reaksiyon gösteriyor. Yetersiz besleme de verimli sonuç vermiyor.Madem ısı kontrollü kullanıyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim.

Geri