• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Favori RTA'nız Hangisi?

Vapeaga22

Community
Abilerim kardeşlerim favori rta nızı öğrenebilirmiyim tercihen hava kanalı üstte olsun ve aranızda obs engine 2 kullanan varmı varsa yorumlarını alabilirmiyim

Oyla 0
QP Design Fatality RTA'yı çok merak ediyorum, elime geçtiği ilk fırsatta muhtemelen evi ya itfaiye basar ya da polis.

DL içimde Intake uzun süredir elimden düşmüyor. Akarı kokarı yok ve aroma olarak gayet güzel bir atomizer. Zeus kenarda uyuyor yedek oyuncu olarak.
MTL içimde akşamdan akşama klon doggy style gayet iş görüyor. Bugün spica pro siparişimizi geçtik. Görelim bakalım ne olacağını.

Favorim Aromamizer Plus 10ml kit takılı hali, günde ortalama 30 ml likit tükettiğim için en işime yarayan ve aroma olarak çok memnun olduğum rtadır kendisi. Arada bir de dönüşümlü olarak zeus dual kullanıyorum

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

manta rta der susarım sarımı çok kolay her an malzemeniz varsa sarım yaparsınız akıtmam problemiyle daha hiç karşılaşmadım zaten bence çok güzel bir atomizer buhar ve aromasıda gayet güzel :)(y)

Boğaz vurumu aradığım zaman tilemahos armed veya russian
Aroma ve zevk için gus veya cloudone
Ama günlük kullanımda kolaylık açısından kayfun prime favorim (y)

Benim kullanmış olduğum hoşuma ve çok keyif aldığım RTA iki adettir.
Dual Sarımda

Reload RTA
Dotmod PETRİ RTA

Single Sarımda

Nextera RTA

Üzerine başka RTA tanımıyorum.... ????

Merhabalar
MTL kullanıyorum. Favori RTA'm Expromizer v2.1. Soğuk buhar vermesi benim için ilk öncelik. Kurulumu çok meşakkatli değil. Klon dome v3 , berserker v1.0 rta, siren v2 24mm denedikten sonra en sevdiğim yine bu oldu. Sonrasında da Dome V3 kuru buhar avantajıyla geliyor. Ama onunda likit on off halkasını bir türlü randımanlı kullanamadım. Sıkışıyor dönmüyor bazen.
Deck kısmını takarken çok sıkıştırmadan deneyin hocam. On off düğmesi daha kolay dönecektir. Tabi oringleri likitlemeyi unutmayın.

Hepsini çok seviyorum. Hangisini yazalım ki buraya şimdi :)
Sevilmeyen Siren 2 yi mi ?
Aroma alamıyorum denline Kayfun Prime ' mı ?
Çok ıslık çalıyor denilen V3 mini yi mi ?
Aroma az denilen Spica Pro yumu ?
Bekleneni vermeyen Helix Kit ' i mi ?
Bir ara yıldızlaşan sonradan birden ortadan kalkan Giant M5 ' i mi ?

Yanlış anlaşılmasın, bunlar benim değil , benim haricimde olan kişi ve kişilerin yorumlarıdır :D
Ben bir şekilde sevdim ,

Mesele Kestirip Atmak Değil..
Mesele Kestirip Atmamak için Kendine Bir Sebep Bulmaktır :)

Geri