Dl hocamHangi rta, dl mi mtl mi?
Obs nano kullandım ve hala yedekte yatıyor. Gayet keyifli ve tatminkar bir atomizer. Detay isterseniz ona göre bilahare yazarım.
Obs gerek kurulumu gerek buhar performansı gayet tatminkar bir ato. Yarı yolda bırakmaz ve aroması da gayet iyidir. Fiyatına göre alınabilir atolar arasında bence.Dl hocam
Mtl denedim ama dl daha keyifli geldi
Uta eski serimi yeni serimi yeni seriden alıp sattım eski seriyi denemek istiyorum ama bulamıyorumBenim favorim bu günlerde ubertoot uta v2
Size manta rtanin uyacağını dusunuyorum
Eski seriUta eski serimi yeni serimi yeni seriden alıp sattım eski seriyi denemek istiyorum ama bulamıyorum
Uzun süredir tanıtım videosu göremiyoruz abi özledik valla ???? intake ile serpent elevate arasındayım bundan 3 sene önce aldığım ilk atomizer serpent miniydi ve keyif aldığım bir atoydu o yüzden elevateyi de merak ediyorum acaba onu denedin mi denediysen fikrini sorabilirmiyim ???? |
???????? şu gümürkte ne istiyorlar bizden anlayabilmiş değilim bu ürünü öyle yada böyle bugün olmasa yarın alcaz alamazsak başka ürün ile devam edicez tek ürün belli ki satıcı değil kullanıcı keşke biraz anlayış gösterebilseler ????coilart mage v2 de tavsiye ederim. çift koilin intake i gibi bişe. ciger çekimde sıkı içim sevenlere bire bir. aroma da güzel. ama yeni çıkanlarımerak ettiğim için bir zeus x sahibi olmak istedim ama gümrükte takıldı tam 31 gündür başakşehirde geri gönderselerde iade alsam keşke sürekli aklımda içimde uhte kalcak 50 gündür siparişten beri zeus x i düşünüyorum
Denemedim onu. Sen beni dinle intake al
Uzun süredir tanıtım videosu göremiyoruz abi özledik valla ???? intake ile serpent elevate arasındayım bundan 3 sene önce aldığım ilk atomizer serpent miniydi ve keyif aldığım bir atoydu o yüzden elevateyi de merak ediyorum acaba onu denedin mi denediysen fikrini sorabilirmiyim ????
Arkadaşlar haklı, melo3 inceleme videosu istiyoruz.Denemedim onu. Sen beni dinle intake al
Arkadaşlar haklı, melo3 inceleme videosu istiyoruz.