• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Favori RTA'nız Hangisi?

Vapeaga22

Community
Abilerim kardeşlerim favori rta nızı öğrenebilirmiyim tercihen hava kanalı üstte olsun ve aranızda obs engine 2 kullanan varmı varsa yorumlarını alabilirmiyim

Oyla 0
Dl hocam
Mtl denedim ama dl daha keyifli geldi
Obs gerek kurulumu gerek buhar performansı gayet tatminkar bir ato. Yarı yolda bırakmaz ve aroması da gayet iyidir. Fiyatına göre alınabilir atolar arasında bence.
Tek kötü yanı eski model olması, yeni nesil tek bobin atomizerler daha çok tutuluyor ama ben eskileri daha çok seviyorum.

İlave, tank kapasitesi düşük olduğu için yanında likit şişesi taşıman gerekir dün içerisinde.

Obs engine 2 bende var. Coil kurulumu biraz çetrefilli. Büyük coiller için verimli değil pek, coillere vuran hava kanalı dar olduğu için geniş coillerde yanlara vurmuyor hava. Ama bana göre en iyi aroma performansı olan çift sarımlı atomizerler arasında. artı ve eksi kutup vidalı değil, geçmeli. Coilleri iyice sıkan biriyseniz yerinden oynatabilirsiniz. Bende yerinden oynadı ve yapıştırmak zorunda kaldım. Ama aldığıma hiç pişman etmedi diyebilirim. Onun dışında intake önerebilirim, sıkı ciğer çekimi seviyorsanız. Biraz daha havadar olsun derseniz serpent elevate tercih edebilirsiniz intake yerine. Elimde Advken Cp Tf rta da var ama daha kullanmak nasip olmadı. Ama ondan yana da temennim yüksek.

Favori rtam Taifun gt3 (with nano kit ST) açıkçası nedeni şu nano kitle dl içiyorum ve single coil rdalardan hiç bir farkı yok...Mtl olarak bakalım takıyorsun mtl kiti oda ne aroma olarak efsane vurum olarak eh diyen ama o buhar yapısı olarak her anlamda enfes. :)

Merhabalar
MTL kullanıyorum. Favori RTA'm Expromizer v2.1. Soğuk buhar vermesi benim için ilk öncelik. Kurulumu çok meşakkatli değil. Klon dome v3 , berserker v1.0 rta, siren v2 24mm denedikten sonra en sevdiğim yine bu oldu. Sonrasında da Dome V3 kuru buhar avantajıyla geliyor. Ama onunda likit on off halkasını bir türlü randımanlı kullanamadım. Sıkışıyor dönmüyor bazen.

Güncellerden (single ciğer) intake
İlk mesajdan ciğerci olduğunuzu varsayarak.
Uzun süredir tanıtım videosu göremiyoruz abi özledik valla ???? intake ile serpent elevate arasındayım bundan 3 sene önce aldığım ilk atomizer serpent miniydi ve keyif aldığım bir atoydu o yüzden elevateyi de merak ediyorum acaba onu denedin mi denediysen fikrini sorabilirmiyim ????

coilart mage v2 de tavsiye ederim. çift koilin intake i gibi bişe. ciger çekimde sıkı içim sevenlere bire bir. aroma da güzel. ama yeni çıkanlarımerak ettiğim için bir zeus x sahibi olmak istedim ama gümrükte takıldı tam 31 gündür başakşehirde geri gönderselerde iade alsam keşke sürekli aklımda içimde uhte kalcak 50 gündür siparişten beri zeus x i düşünüyorum :) :)

coilart mage v2 de tavsiye ederim. çift koilin intake i gibi bişe. ciger çekimde sıkı içim sevenlere bire bir. aroma da güzel. ama yeni çıkanlarımerak ettiğim için bir zeus x sahibi olmak istedim ama gümrükte takıldı tam 31 gündür başakşehirde geri gönderselerde iade alsam keşke sürekli aklımda içimde uhte kalcak 50 gündür siparişten beri zeus x i düşünüyorum :) :)
???????? şu gümürkte ne istiyorlar bizden anlayabilmiş değilim bu ürünü öyle yada böyle bugün olmasa yarın alcaz alamazsak başka ürün ile devam edicez tek ürün belli ki satıcı değil kullanıcı keşke biraz anlayış gösterebilseler ????

Geri