• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Favori Aroma Markan Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Favori Aroma Markan Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    122
kullandığım aroma
Ben meyveli ve pastane aromalarını hiç sevemedim.
ilk başladığımda cdd 1-2-4-8 (Demledim sürekli içemeyince dağıttım sonra bir daha almadım.)
Fe French Pipe-MLB- Real Cig (2 sefer aldım demledim ve dağıttım)
Parliament Blu (bir sefer aldım dağıttım)
Arada canım istiyor aromalı likiti ama sürekli içemiyorum. En güzeli Efkar Silahlı kuvvetler-Rahvan birer şişe alıp canım istediğinde kullanmak olacak sanırım.

Zor bir anket, ıssız adaya anlaşmalı düşsem o zaman chemno alırdım, ha aromasını hiç denemedim veya bilerek denemedim ama nbase de favorim, diğer aromaları ise bazılarını alıp denedim, bazıları zaten aldığımız mikslerin içeriği, ayırt etmem pek mümkün değil :)

FE tabi. Adamlar biliyor bu işi
Ecigexpress Çin’den temin ediyor bu aromaları, ve ardından yeniden markalıyorlar. Benzer uygulamayı yapan farklı yerler de mevcut. Süper konsantre (SC) aromalar oluyor FE, VZ, JF, vs.

SC, yani süper konsantre, olarak tanımlanınca da karışıklık tam olarak ortadan kalkmıyor. Temin edilen yere göre “ilginç” farklılıklar ya da nüanslar olabiliyor.

inewara
neden 10 ml kullansam 1 yıl likit yaparım
oran %3de bi çok aromasında , aroma fazlalığından bozabilecek kadar az kullanım istiyor
ve Fa aromalarını severim oran az
Not:bu 2 marka bu işi kendi recetesi lezzetini arayanlara önermem
Aman aman çok lezzetli sonuş vermez tasarufu iyi ürünler

Geri