• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Fasttech paypal sorunu

alper1015

Community
Merhabalar herkese. Az önce Fasttechten sipariş vermeye çalıştım fakat bu sefer kredi kartı bilgilerim yerine direk paypal hesabi bilgilerini girmeye yönlendiriyor trde de paypal olmadığından ödeme yapamıyorum kaldık öyle. Var mıdır bunun bi yolu yordamı yardımcı olabilirseniz sevinirim herkese iyi buharlar.

işim için ebay üzerinde sadece paypal ödemesi kabul eden bir satıcıdan bir şeyler almam gerekince rastladım. adım adım yazmış biri, sorunsuz çalışıyor. ülkemizde paypal kullanmanın yolu:

link

linkte anlatıldığı gibi entropay kullanmak zorunda değilsiniz. finansbank banka kartını kredi kartı olarak kabul ediyor paypal. diğer bankaları da eder muhtemelen.

işim için ebay üzerinde sadece paypal ödemesi kabul eden bir satıcıdan bir şeyler almam gerekince rastladım. adım adım yazmış biri, sorunsuz çalışıyor. ülkemizde paypal kullanmanın yolu:
link
linkte anlatıldığı gibi entropay kullanmak zorunda değilsiniz. finansbank banka kartını kredi kartı olarak kabul ediyor paypal. diğer bankaları da eder muhtemelen.
Hocam ürünler yasaklı olduğundan gümrüğe takılması söz konusu, bu sefer iade çok sıkıntı, para aylarca kredi kartına iade edilmiyor PayPal'da askıda kalıyor diyorlar, yoksa ne zamandır bu sistemi biliyorum ama açıkçası sipariş vermeye yemedi ????
Fasttech'e yine yeni yeniden sordum ve yine aynı olumsuz cevap :cautious:

link

Yazı 2017'de yazılmış. Başlarda işe yarıyordu muhtemelen ama alttaki yorumlarda artık bu yöntem çalışmıyor demişler. Hatta biri şöyle demiş :

Paypal entropay kartı kabul etmiyor şuan. BIN numarasından kolayca tespit ediyor sanal kart olduğunu anlıyor. entropaya yüklerken komisyon,cekerken komisyon yüklediğiniz paraya göre20–30 usd zararınız oluyor. yazar nedense bu masraflardan bahsetmemiş. Bu nedenle sakın entropay sanal kart alıp para yükleyip paypal üzerinden kullanmaya calısmayın…

birkaç gün önce kullandım hocam. hatta iletimi okursanız entropay kullanmadığımı finansbank banka kartı kullandığımı yazmıştım. hala çalışıyor sistem.

Geri