• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Fasttech paypal sorunu

alper1015

Community
Merhabalar herkese. Az önce Fasttechten sipariş vermeye çalıştım fakat bu sefer kredi kartı bilgilerim yerine direk paypal hesabi bilgilerini girmeye yönlendiriyor trde de paypal olmadığından ödeme yapamıyorum kaldık öyle. Var mıdır bunun bi yolu yordamı yardımcı olabilirseniz sevinirim herkese iyi buharlar.

Son zamnlar girmedim ft ye, ben hep kk ile alışveriş yaptım, değiştirdiyse tr de iseniz malesef.
Komisyoncular var %10 gibi rakamlarla sizin için alıl yapar , yalnız şöyle bir sorun oluyor, paypay adresi ile kargo adresi aynı istiyor siteler , çünkü yarın birgün disput açarsanız sorun olmasın diye.

O zaman simdilik kalıcak gibi hocam teşekkürler. Siteden express check out seçeneğine tikladiktan sonra da hata veriyor ödemede. Trde olmak büyük sıkıntı hocam ????

Fasttech'ten çok alışveriş yapardım. Kredi kartı ile ödeme seçeneği problemini başından beri takip ederim ve ara ara sorarım ve hep aynı cevabı alırım; ' problemi çözmeye çalışıyoruz, yakında çözeriz'. 10$ hediye çekim vardı skt'si geçti ama sözde hala yakında çözecekler.

Fasttech'ten çok alışveriş yapardım. Kredi kartı ile ödeme seçeneği problemini başından beri takip ederim ve ara ara sorarım ve hep aynı cevabı alırım; ' problemi çözmeye çalışıyoruz, yakında çözeriz'. 10$ hediye çekim vardı skt'si geçti ama sözde hala yakında çözecekler.
Bence ortada sorun yok o sorunu bizlere göstermelik yapıyorlar sırf satmıyoruz demenin kibar yolu

Bence ortada sorun yok o sorunu bizlere göstermelik yapıyorlar sırf satmıyoruz demenin kibar yolu
Yok hocam öyle değil. FT gümrüğe takılan ürünlerin kargo ücretlerini çatır çatır alıyor ve ürün onlara geri döndüğüne dair bir kanıt olmadan da iade yapmıyorlar. Yani onlar için gümrük problemleri çok da önemli değil. Dolayısı ile, satmak istemedikleri için bunu yapıyorlar gibi bir durum söz konusu değil.
Ayrıca sadece bizim ülkemiz için geçerli olan bir sorun değil bu, site içi sadece PayPal ve Bitcoin vb. ile ödeme var. Diğer ülkelerden de bir çok kullanıcı bu durum için şikayette bulunmuş ama hala bir sonuç yok.
Ben Ali'de istediklerimi pek bulamıyorum. FT gümrük sorunları ile ilgili burnundan kıl aldırmasa da yine de uygun fiyatları ve çeşitliliği ile benim ilk tercihimdi. Düzelmesini umarak beklemekten başka çaremiz yok.

Yok hocam öyle değil. FT gümrüğe takılan ürünlerin kargo ücretlerini çatır çatır alıyor ve ürün onlara geri döndüğüne dair bir kanıt olmadan da iade yapmıyorlar. Yani onlar için gümrük problemleri çok da önemli değil. Dolayısı ile, satmak istemedikleri için bunu yapıyorlar gibi bir durum söz konusu değil.
Ayrıca sadece bizim ülkemiz için geçerli olan bir sorun değil bu, site içi sadece PayPal ve Bitcoin vb. ile ödeme var. Diğer ülkelerden de bir çok kullanıcı bu durum için şikayette bulunmuş ama hala bir sonuç yok.
Ben Ali'de istediklerimi pek bulamıyorum. FT gümrük sorunları ile ilgili burnundan kıl aldırmasa da yine de uygun fiyatları ve çeşitliliği ile benim ilk tercihimdi. Düzelmesini umarak beklemekten başka çaremiz yok.
Şu ft deki satıcılar alide olsa o kadar güzel olacak ki. Önümüzdeki hafta bir sipariş geçicem aliden artık dayanamıyorum ama bakalım gelecek mi. Hepinizden bir iyi dilekler alırım :D

Fasttech den en son 4 mod 1 atomizer siparişi verdim yakın tarihte 2-3 hafta kadar oldu. Cin gümrüğünden dahi çıkmıyor ürünler ek olarak paypal dan kredi kartı geri ödemede sıkıntılı şuanda para askıda kalıyor.( Sanırım paypal da kalıyor kredi kartı tekrar iade henüz almış değilim güncelleme olur ise bilgi amaçlı tekrar paylaşım yaparım) Şuan için fasttech den uzak durmakta fayda var diyorum

Az önce ben de sipariş verip daha sonra siparişi iptal ettim, kendime bi sepet oluşturmuştun 10 dolar civarı, arkadaşım Almanya dan ödemeyi yaptı, 5 dolar kargo eklemiş ve bu total miktarı euro üzerinden çekmiş, üstüne bir de gümrük vergisi eklenince astarı yüzünü geçeceği için iptal etmek zorunda kaldım

Geri