• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara esigaracam.c0m sitesi guvenılır mı?

VCANGULER

Community
Iyı gunler baslıktada belırttıgım gıbı en son alısverıs yapan var mı yakın zamanda?
esigaracam.com
sitesinden guvenılır mı?

Teşekkürler

bu siteden cam dışında özellikle tel satın alan oldu mu? malum bu dönem temco teller ile alakalı söylentiler dönüyor, farklı sitelere kıyasla ucuz olunca bi şüphe doğurdu ama merak da etmedim değil.

Bahsettiğiniz bu site ise aylar önce 3 tane Bishop camı almıştım ölçülerde sorun çıkmıştı. Stoğunu falan kurcalayıp doğru ölçü bulmak için baya uğraşmıştı, para iadesi yapıp daha sonra eline stok gelince tekrar sipariş vereceğimi söyleyerek vedalaşmıştık. Stoğuna ürün geleli çok oldu ama ben ancak 2 gün önce tekrar sipariş verebildim ürünlerde dün elime ulaştı bu sefer bir sorun yoktu. Muhtemelen stoğunda bir karışıklık olmuştu. Velhasıl ben bir sorun yaşamadım diyebilirim. Tel konusunda birşey diyemem, yanlış hatırlamıyorsam Temco David Temco telin Türkiye sorumlusu mu neydi aklımda öyle kalmış, bugün onun telinden bile şüphe ile bahsediliyor.

Sıparıs verdım eksıksız ve orıjınal geldı. Hedıye tel gondermısler.
Tesekkurlerımı ıletıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri