comandante
Council
ben aldım zaten. yolda. yakında geleceklink olması güzel atomizer alabilirsin olarak yorumlanabilir mi?????????
ben aldım zaten. yolda. yakında geleceklink olması güzel atomizer alabilirsin olarak yorumlanabilir mi?????????
o zaman bekliyim yorumu çünkü flashtaki soğuk buharı sevdim... o tarz bir buhar olan bişeyler olabilirben aldım zaten. yolda. yakında gelecek
sıcak olsa ben almam zaten. soğuk buhar ve kurulumu basit olacak benim kullanacağım atomizero zaman bekliyim yorumu çünkü flashtaki soğuk buharı sevdim... o tarz bir buhar olan bişeyler olabilir
vertex soğuk buhar mı @comandante ? vertex millennium desem hangisi olur? artı millenium linkte coopervape çıkıyor ulton bulamadım
resimde ulton yazınca karıştım yoksa farkedeceğini sanmıyorumft de ulton yok. başka yerden bulacaksın onuda artık
Millennium 1.1 için coppervape gayet iyi. En ufak bir kusur görmedim.resimde ulton yazınca karıştım yoksa farkedeceğini sanmıyorum
Millennium MTL RTA ustamüstad ss olan atomizer nedir?
Zaten Ultonu bedava bile verseler alma derim.coppervape fena değil gibi.resimde ulton yazınca karıştım yoksa farkedeceğini sanmıyorum
Zaten Ultonu bedava bile verseler alma derim.coppervape fena değil gibi.
Üstad orjinali ile clonu arasında ne gibi bir fark gördünüz bir gelenim varda yurtdışından alıp almama konusunda kararsızım. Ytfk gündelik hayatımda yer ettiği için sormak istedimFlash 4.5s aldım orjinal sonunda... İyi ki de klonunu denedim geçen sene, değermiş orjinaline.