• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla o paralara degse alırım o cihazları ama bana fiyatlari cok abarti geliyor
haklısın ama hollanda sitesinde fiyatı 38 eur TL olarak 390 sadece mod için... satılan fiyat da tam olarak bu... ürün değmese bile malesef bizim paramız değer kaybediyor... foxy one aynı sitede 55 eur TL olarak 565... satış 490 bence gayet mantıklı... ama ürün eder mi bilemem

haklısın ama hollanda sitesinde fiyatı 38 eur TL olarak 390 sadece mod için... satılan fiyat da tam olarak bu... ürün değmese bile malesef bizim paramız değer kaybediyor... foxy one aynı sitede 55 eur TL olarak 565... satış 490 bence gayet mantıklı... ama ürün eder mi bilemem
55 yuroya alinan cihaz 490 a satilmaz bunu sende bende yapmayiz :D neyse burayi gecelim cok çetrefilli cunku ;) bu cihaza ben bu parayi vermem sadece.

@pablo
Çözünürlük düşüyor zaten fotoda, bunlar var son iki siparişte. Bazılarından 2ser aldım

Old Holborn Tobacco E-liquid (Roll up, Holborn)
Sultan Turkish Tobacco E-liquid (Dark, Turkish)
Dominican Türkiye NET Tobacco E-liquid (Dominican, Turkish)
Aged Burley
Jamaican Exclusive Natural Extracted Tobacco E-liquid (Jamaican Rum, Plum, Sweet, Aromatic)
Pure Greek Natural Extracted Tobacco E-liquid (Oriental, Greek, Turkish, Mellow)
Drum UK Tobacco E-liquid (Hand Rolling)
Just Turkish Tobacco E-liquid (Turkish, Spice, Tobacco)
Burley Slice 100% NET Tobacco E-liquid (Virginia, Brazilian Leaf, Burley, Kentucky)
Bourbon Custard E-liquid (Coconut, Bourbon, Almond, Custard)
Old Holborn Tobacco Concentrate (Roll up) -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri