comandante
Council
sana sormadım amaVertex mi almışız ????????
ayıpmı oldu ????
sana sormadım amaVertex mi almışız ????????
şimdi ben de istiyom diycem mevzu patlıycak o yüzden ben ufak ufak uzuyorum... başlığı da mundar ettim gene zaten ????Vertex mi almışız ????????
Yok yok iyi yapmışız ????????sana sormadım ama
ayıpmı oldu ????
sıfır sl class satan vardı telegramdaBen alamıyom mx bulamıyom solo bulamıyom herkeş pilot
Abi soloya kargo pil dahil 300 tlsıfır sl class satan vardı telegramda
Değilimsolodan mutlu olacağına emin misin ?
ben kullanıyorum çok da sevmiyorum ama sen bilirsin yine de... sırf deniz kenarında rahat acımıyom diye kullanıyorum... bir de tek pilli modum yok başkaDeğilim
pico 2 bile 390490 diyordu bir ara breh breh breh
Asıl hallendiğim cihazlar mx yada epetiteben kullanıyorum çok da sevmiyorum ama sen bilirsin yine de... sırf deniz kenarında rahat acımıyom diye kullanıyorum... bir de tek pilli modum yok başka
Valla o paralara degse alırım o cihazları ama bana fiyatlari cok abarti geliyorpico 2 bile 390
haklısın ama hollanda sitesinde fiyatı 38 eur TL olarak 390 sadece mod için... satılan fiyat da tam olarak bu... ürün değmese bile malesef bizim paramız değer kaybediyor... foxy one aynı sitede 55 eur TL olarak 565... satış 490 bence gayet mantıklı... ama ürün eder mi bilememValla o paralara degse alırım o cihazları ama bana fiyatlari cok abarti geliyor
55 yuroya alinan cihaz 490 a satilmaz bunu sende bende yapmayiz neyse burayi gecelim cok çetrefilli cunku bu cihaza ben bu parayi vermem sadece.haklısın ama hollanda sitesinde fiyatı 38 eur TL olarak 390 sadece mod için... satılan fiyat da tam olarak bu... ürün değmese bile malesef bizim paramız değer kaybediyor... foxy one aynı sitede 55 eur TL olarak 565... satış 490 bence gayet mantıklı... ama ürün eder mi bilemem
İyide hep arkadan cekmisin ,önden fotojenik çekte görelim neler varYine net ve aromatik tütün
Ekli dosyayı görüntüle 54289