• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

En Son Ne Aldın? En Son Ne Aldın?-Ana Konu -2021|2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murcix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ms. Coco Blueberry - Fly High vazgeçemiyecem Aroma.

Ekli dosyalar

• 9E29CC24-4F37-4102-8579-0BC0A59B6FCF.jpeg
    9E29CC24-4F37-4102-8579-0BC0A59B6FCF.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 33
Bıcıbıcı sonrası resim isteriz hocam. Hatta mümkün ise bir aile fotosu(tüm atoların bulunduğu bir resim hiç fena olmaz hani) gözümüz gönlümüz şenlenir. Bu arada maşallah diyeyimde nazarım değmesin. ????
Bu arada bende en son
Tripod (geçen yaz)Elime ne zaman geçer belirsiz.
Ytfk Fev4.5s (1.5 ay önce)
Kayfun v4 (1 hafta önce) Elime ne zaman geçer belirsiz.
Dani sbs alma arefesindeyim bütçe oluşturmaya başladım bile ☺️
Birde fev katilinin prosunu alma arefesindeyim. (Zehir aldım)

Umarım tez zamanda kavuşursun @CmZ

Maaile fotosu zor, sayı 30 üzeri ve çoğu artık rotasyon dışı. Rotasyonda olanları hazırladığımda bayramlık fotosu çekerim ☺️

Millennium v1.1 deck bu gelen, bir de elim değmişken alfa RTA aldım ????

IMG_20210618_231551.jpg

Era pro da yakın zamanda gelecek. Video yorumları hep olumlu, zaten Era çizgisinde olursa ben yine memnun kalırım, umarım sen de beğenirsin.

Maaile fotosu zor, sayı 30 üzeri ve çoğu artık rotasyon dışı. Rotasyonda olanları hazırladığımda bayramlık fotosu çekerim ☺

Ekli dosyayı görüntüle 53948

Era pro da yakın zamanda gelecek. Video yorumları hep olumlu, zaten Era çizgisinde olursa ben yine memnun kalırım, umarım sen de beğenirsin.
Ustam bende almayı düşünüyorum Coppervape Millennium Styled RTA V1.1 Rebuildable Tank Atomizer. Yedek O-ring mühür sıparıs vermek ıstıyorum ama boyutunu bıkmıyorum. Eğer bılıyorsan yazarsan sevınırım.

Maaile fotosu zor, sayı 30 üzeri ve çoğu artık rotasyon dışı. Rotasyonda olanları hazırladığımda bayramlık fotosu çekerim ☺

Ekli dosyayı görüntüle 53948

Ustam bende almayı düşünüyorum Coppervape Millennium Styled RTA V1.1 Rebuildable Tank Atomizer. Yedek O-ring mühür sıparıs vermek ıstıyorum ama boyutunu bıkmıyorum. Eğer bılıyorsan yazarsan sevınırım.

Maalesef ebatlarını bilmiyorum. Okuyunca araştırdım ama atoya ait oring seti de ayrıca satılmıyor. Tüm ebatları tek tek almanız lazım gibi görünüyor.

Şunu söyleyeyim; ben atoda herhangi bir kusur görmedim. Tüm parçalar uyumlu ve toleransları çok iyi. Kendi adıma oring yedeklemeyi düşünmedim o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri