qersnc
Council
La adam bir apartman dolusu ato mod aldı hâla dolmadı. Git bunlara bi ev kirala looo????
La adam bir apartman dolusu ato mod aldı hâla dolmadı. Git bunlara bi ev kirala looo????
İki ato var orada sadece, gerisi cam, drip-tip, oring falan. Birazdan toplarım millennium u, bakalım neymiş haspam ????Kaç tane milennium böyle
Bayram tedariği herhalde, gariban sevindirecen değil mi? El öpmeye gelek mi?
Bıcıbıcı sonrası resim isteriz hocam. Hatta mümkün ise bir aile fotosu(tüm atoların bulunduğu bir resim hiç fena olmaz hani) gözümüz gönlümüz şenlenir. Bu arada maşallah diyeyimde nazarım değmesin. ????
Gözün aydın ????????????
Teşekkürler abi sonunda vallaGözün aydın ????????????
Ustam bende almayı düşünüyorum Coppervape Millennium Styled RTA V1.1 Rebuildable Tank Atomizer. Yedek O-ring mühür sıparıs vermek ıstıyorum ama boyutunu bıkmıyorum. Eğer bılıyorsan yazarsan sevınırım.Umarım tez zamanda kavuşursun @CmZ
Maaile fotosu zor, sayı 30 üzeri ve çoğu artık rotasyon dışı. Rotasyonda olanları hazırladığımda bayramlık fotosu çekerim ☺
Millennium v1.1 deck bu gelen, bir de elim değmişken alfa RTA aldım ????
Ekli dosyayı görüntüle 53948
Era pro da yakın zamanda gelecek. Video yorumları hep olumlu, zaten Era çizgisinde olursa ben yine memnun kalırım, umarım sen de beğenirsin.
Ustam bende almayı düşünüyorum Coppervape Millennium Styled RTA V1.1 Rebuildable Tank Atomizer. Yedek O-ring mühür sıparıs vermek ıstıyorum ama boyutunu bıkmıyorum. Eğer bılıyorsan yazarsan sevınırım.Umarım tez zamanda kavuşursun @CmZ
Maaile fotosu zor, sayı 30 üzeri ve çoğu artık rotasyon dışı. Rotasyonda olanları hazırladığımda bayramlık fotosu çekerim ☺
Millennium v1.1 deck bu gelen, bir de elim değmişken alfa RTA aldım ????
Ekli dosyayı görüntüle 53948
Era pro da yakın zamanda gelecek. Video yorumları hep olumlu, zaten Era çizgisinde olursa ben yine memnun kalırım, umarım sen de beğenirsin.
Yedek O-ring