tuncay&kedileri
Community
abowww hayırlı olsun sevdinmi bunu kardeşim.
abowww hayırlı olsun sevdinmi bunu kardeşim.
Sağolasın. Üstad kullanmadım henüz.abowww hayırlı olsun sevdinmi bunu kardeşim.
Ustam bunu nerden aldın acaba ya ayıptır sorması
ustad nereden aldınız?4 adet aspilsan pil aldım dün..![]()
esıgaracamda var bıldıgım kadarı ıle uygun fıyatı ılede dıkkat cekıyor.Nereden aldınız
ustad nereden aldınız?
ustad nereden aldınız?
Hocam mesh atoyu ve teli nereden tedarik ettiniz acaba?Ekli dosyayı görüntüle 66167Ekli dosyayı görüntüle 66168Ekli dosyayı görüntüle 66169 bu 4 arkadası yenı aldım. hatta Xmesh kargoda yarın gelecek. sırada dıplomat var. satısa geldıgında alacagım. 2 adet 21700 pil. EBL şarj cıhazı. 4 adet aspilsan 18650. sayılırmı bilmem ama 3 adet cotton beacon ve 1 adet moiton mods 3mm pamuk.
almanya dan makara tel atoyu ankaradan bırınden elden aldık. 1 tanede arkadasa arıyorum sımdı.Hocam mesh atoyu ve teli nereden tedarik ettiniz acaba?
mujıyı kaca alıyorsunuz ki?tavsiyeniz için teşekkürler hocam. muji pamukların dahi fiyatının bu raddeye gelmesini sindirebilirsem kuma'ya da bakacağım inşallah![]()
Teli siteden aldıysanız hangi site hocam acaba söyler misiniz? Şu mesh atolar keşke daha çok olsa ülkemizdealmanya dan makara tel atoyu ankaradan bırınden elden aldık. 1 tanede arkadasa arıyorum sımdı.
Özelden bilgi verdimTeli siteden aldıysanız hangi site hocam acaba söyler misiniz? Şu mesh atolar keşke daha çok olsa ülkemizde![]()