• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | E-Likit En Sevdiğiniz Aromalar?

omrtokgoz

Yeni Üye
En sevdiğiniz aromalar, bunları temin ettiğiniz firmalar ve kullanım oranları (kendi yapanlar için) nelerdir?
Benim gibi yeni başlayan arkadaşlara da öneri olur.
-Falcon Kimya Asap Grape V2 %20 kullanım

aromaburada kardeşimizden aldığım ve ilk denememde . harika sonuç gördüm daha 2 .yada 3 günlük ama şimdiden bile enfes bir aromaymış diyebilirim.
Mixologist - No:6 .. bu arama zıkkım notalarına sahip ama birkaç tık daha güzel diyebilirim. artık 1 numaralı aromam oldu.
Aromaburada'dan bende denemeyi düşünüyorum şimdi goldenın zıkkımını actım dıy kıt almıstım. 23. günde. Sanırım bu lıkıtler ıcın en az 45-60 gun beklemek lazım ya bılemıyorum

aromaburada kardeşimizden aldığım ve ilk denememde . harika sonuç gördüm daha 2 .yada 3 günlük ama şimdiden bile enfes bir aromaymış diyebilirim.
Mixologist - No:6 .. bu arama zıkkım notalarına sahip ama birkaç tık daha güzel diyebilirim. artık 1 numaralı aromam oldu.
No 6 yı ben de çok beğeniyordum. Birazcık oranını fazla katınca efsane oluyor

Selamün aleyküm arkadaşlar abiler kardeşler bu iki aromayi karistirmak istiyorum ve 60 ml lik aroma elde etmek istiyorum tam verim almak icin yani şekerli aroma tadı tam olması için nekadar uygulamam lazim. Mesela ikisini tamamen boşaltıp karıştırarak 50 ml de salt base eklesem tam verim alirmiyim
1000010275.webp1000010273.webp

Pinkman pinkman pinkman. Buhara ilk başladığımdan beri sadece pinkman kaldı. Diğerleri yancı oldu ya çöpe gitti ya da 1 kere kullanıldı. Ama benim can yoldaşım, dostum biricik pinkmanim hep kaldı. Yazın içilir,kışın içilir, yağmurda içilir, karda içilir, üzüntüde içilir, mutlulukta içilir yani içilirde içilir. Pinkmanimizi üzmesinler...

Pinkman pinkman pinkman. Buhara ilk başladığımdan beri sadece pinkman kaldı. Diğerleri yancı oldu ya çöpe gitti ya da 1 kere kullanıldı. Ama benim can yoldaşım, dostum biricik pinkmanim hep kaldı. Yazın içilir,kışın içilir, yağmurda içilir, karda içilir, üzüntüde içilir, mutlulukta içilir yani içilirde içilir. Pinkmanimizi üzmesinler...
Aromayı nereden temin ediyorsunuz hocam?

2 haftadır kullanıyorum gerçekten güzel tadında bir puf aroma karışık sevenlere tavsiye ederim. Cihazım geekvape S3 Evo mod

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-23-23-17-49-779_com.vivaldi.browser-edit.webp
    Screenshot_2025-03-23-23-17-49-779_com.vivaldi.browser-edit.webp
    96.7 KB · Görüntüleme: 9
Geri