o zaman yerli candırBen 40 yasina geldim dovizin dusen bir yonune sahit olmadim ama [emoji3166][emoji3166]
Newtonun teorisini çürüten tek ülkeyiz yukarı doğru düşüşü gerçekleştiriyoruz..Ben 40 yasina geldim dovizin dusen bir yonune sahit olmadim ama [emoji3166][emoji3166]
Expromizer; ayrimsiz butun uretimlerinde birden fazla sorun var, Taifun gorunumlu Kayfun yapma cabasi. Expromizer v3 kutudan kullanimi engellenmis sekilde cikmasi ile liderdir benim listemde.
Siren v1, 24mm; camli yanma odasinin deck'i tutmamasi komikti. 22 ise aksine sorunsuz ve guzeldir.
Berserker v1; ustten doldurmali oldugu halde doldurulamayan ama populer olmus atomizer.
fakirsmods'un Troya serisi, deckin bacaya kilitlenen ve tankin yapisi nedeniyle bacaninda tanktan cikartilamadigi saheser. Cozum olarak deck uzerinde calismak yerine U seklinde acma seyi verilmesi fevkalade.
Digiflavor'un dikey mesh deck'li Pro serisi, mesh nasil kullanilmamali konusu uzerine ders niteligindedir.
Aromamizer Supreme v1 (sanirim), hava ayar yuzugunun stoperi surtunmeden eriyip atomizeri kullanilamaz hale getiriyordu.
Intake RTA, ilk versiyon: saglikli ve icilebilir bir sarim olasiligi yuz sarimda 1.1 falandir.
Manta MTL: MTL degildi.
Nautilus 2: ilk versiyonlari ayni coili kullanip kusursuz calisan urunun yenisi nasil kotu yapilir aklim almamisti. 2S duzgun.
Galaxies RDA: aroma vermeyen RDA'lardan.
Daha aklima geldikce eklerim, aceleyle bu kadarini hatirladim.
Troya serisi hariç hepsine katıldım [emoji4]
Fakir urunleri ince cizgimdir. Türk malları içinde üretim yapan en iyi markadır (Bana göre)
@iPehlivan @GaziHazar
Bana göre göz göre göre kilitlenebilen bir deck yapmak ve üretimine devam etmek maalesef kırmızı çizgi aynı şekilde, fakirsmods ürünleri teknik açıdan daha kaba işlendiği için sorunsuz üretilmesi kolay atomizerler ayrıca; buna rağmen ne torna çapakları, ne sıkışan yivler (hem metal hem plastik ürünlerde) kullanmaya doyamadık fakirsmods sağolsun . Troya ve benzeri serilerinde acayip pamuk haznesinden kendi kendine dışarı çıkıp bacada gezinen pamuk olayı da var. Bu arada Troya S ve fatty tank çok sevdiğim bir birliktelikti belirteyim.
Aynı kaba işçiliği orijinal Flash-e-Vapor'da daha güzel uygulanırken görebiliriz mesela . Göreceli kalite anlayışlarımız doğal olarak.
Spica Pro bence yerliler arasında en ayrıntılı, en ince işçilik gerektiren atomizerlerden birisiydi ki camın sıkışması ve birkaç üretim serisinde besleme deliklerinin bacanınkilere tam karşılık gelmemesi haricinde teknik soruna boğmamıştı kullanıcıyı. Ohm atlaması (sonraki serilerde düzeltildi diye biliyorum) işçilikten mi yoksa malzemeden miydi emin değilim.
O değil de "En iyi atomizer Sizce hangileri" başlığı açsak, buraya yazılan bütün atomizerler oraya da yine yazılacak...
Tercihlerin zenginliğini seviyorum.
Üstad bu dediklerinizin olmadığı atolara örnekler ya da sizin kullandıklarınıZ neler diye sorsamŞimdi kötü ürünler var bir de overrated ürünler var, beklentiyi yüksek tutarak alınmış bir ürün beklentiyi karşılamaktan uzak ise, çevrede bazı sebeplerden çokça övülmüş ürün sizin için uygun değilse ve siz ürüne avuç dolusu para ödeyerek aldıysanız haliyle "kötü ürünler" sınıfına sokabilirsiniz ama tasarım itibariyle gerçekten kötü ürünler var, mesela pei yada PC tankların yivli şekilde atomizerde kullanılması benim için kötü tasarım sınıfına girmektedir, baca iç genişliği ile driptip iç çapının uyumsuzluğu sebebiyle driptip altında likit biriktiren atomizer kötü tasarım demektir, koyulaşan pamuktan likit haznesine koyu renkli likit sızdıran atomizer kötü tasarımdır bana göre yine hava deliklerinden geçen havanın ıslık sesi çıkarması kötü tasarımdır, hatta içinde likit varken decke ulaşılamayan atomizer gerçekten kötü tasarım demektir benim için.
Mesela tasarım olarak üzerine ciddi kafa yorulmuş Kayfun v4 (çok parçalı olarak kafa karıştırsa da),Üstad bu dediklerinizin olmadığı atolara örnekler ya da sizin kullandıklarınıZ neler diye sorsam