Tedarikçi İlanı Elektroni̇k Si̇garaya Dai̇r Herşey (cihaz - Coil - Kartuş - Kullan At - Likit)

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. 10 yil aradan sonra tekrar e-sigaraya baslicam. Smok al85 kullanmıştım. Kaba olmasi ve sızdırma vs yüzünden çok istekli olamadım ve kısa sürmüştü. Sızdırma yapmayan ince hafif kolay makine lazım. Smok Novo 5 çok hoşuma gitti. Bu ve benzeri veya daha yeni sağlam modeller için önerileriniz nedir? Podmod sitesine dün yazdım ama dönüş yapmadılar.

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar. 10 yil aradan sonra tekrar e-sigaraya baslicam. Smok al85 kullanmıştım. Kaba olmasi ve sızdırma vs yüzünden çok istekli olamadım ve kısa sürmüştü. Sızdırma yapmayan ince hafif kolay makine lazım. Smok Novo 5 çok hoşuma gitti. Bu ve benzeri veya daha yeni sağlam modeller için önerileriniz nedir? Podmod sitesine dün yazdım ama dönüş yapmadılar.
Yeni bir başlık oluşturup yardım istemeniz daha doğru olacaktır. Bu başlık altına sadece ürün alışverişine ihtiyacı olanlar bakacağı için görülmeyecektir.

Selamun aleyküm kardeşim e sigaraya başlama kararı aldım günde 2 paket sigara içiyorum
Aklımdaki cihaz vaporesso luxe 2 cihazı alıp bir kaç ay kendi coilleriyle kullanıp sonrasında kendi coillerimi sarmak istiyorum bunun içinde vandy vape kylin v3 atomizerinide alıp uzun süre ileriye dönük kullanmak istiyorum tabi bunlar içinde ekstra pamuk tel likit vs ürünleride yanında tedarik etmem gerek bana bu yazdığım ürünlerden hangilerini tedarik edebilirsin birde senin önerin ne olur konuyla ilgili alternatif çözümlere açıgım
Öm

Geri