• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Ehpro 100w deneyen varmıdır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HuQQa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HuQQa

Community
Merhaba arkadaşlar daha once bu modu kullanmis olan varmidir artilari eksilerini ogrenme imkanim olursa sevinirim.
Simdiden tesekkurler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-04-15-25-41-267_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2019-10-04-15-25-41-267_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    26.3 KB · Görüntüleme: 62
Oyla 0
Bende görmüştüm o fiyatta iken alsam mı almasam mı diye düşünürken kaçırdık güzelim modu bende merak ediyorum modu
Umarım siparişleriniz geçer

Evet arkadaşlar şuan sanirim yanlisim varsa duzeltin İstanbul'da ürünüm.
Yorum yaparsaniz sevinirim. Cok anlamadim.

Screenshot_2019-10-20-18-30-03-531_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2019-10-20-18-31-37-613_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Ben de aldım bir adet aliekspresten gümrükten geçmez diye almanyadaki yeğene yolladım. O gelirken getirecek beraberinde artık. Ama son vaziyetlerden sonra acaba havaalanında sıkıntı olur mu diye düşünüyorum :)

Ben de aldım bir adet aliekspresten gümrükten geçmez diye almanyadaki yeğene yolladım. O gelirken getirecek beraberinde artık. Ama son vaziyetlerden sonra acaba havaalanında sıkıntı olur mu diye düşünüyorum :)

ben benim gördüğüm suan aldığım ürün sanırsam istanbul'da kısmetse gelir. Değilse sağlık olsun.

Biraz beklemekte fayda var bence. Ne olacağı hiç belli değil. Zaten ceza yiyen bir arkadaşımız olunca haberi gelir

Sığır satıcı paket üzerine ecig. yazdığı için geridöndü ukim ile görüştüm elektronik sigara yasak olduğu için geri döndü kargonuz diye geçti. herhangi bi ceza görmedim daha. sipariş ettiğim 2 cihaz daha var bakalım hayırlısı.

Geri