Daha önce radarıma girmişti, deneme fırsatı da buldum, ateslemesi, elde tutuşu ve ergonomisi çok guzeldir. Fakat ülkemize seri ithalatı olmadığı için, fiyatları çok şişirilmiş oluyor. Cihaz hakkında aşağı yukarı net birşey söyleyemem kısa süre bir arkadaşımdan denedim
Teşekkür ederim. Benim aslinda 3-5 modum mevcut ali den bi heyecan siparis gecicem aslinda bi denemis olucam inşallah yaklasik maliyeti 155 ₺ denk geliyor Ali'den bakalım
Hocam sayenizde haberim oldu sipariş geçtim bende. Fiyatlar değişmiş benim baktığımda 200+ fiyat. Bence sizde kacirmayin.
Bu fiyata bence kaçırılmaz bir cihaz. Ben bile riske girip 2 tane sipariş geçebilirim. 26 dolara ato yok artık
Biraz sl class a benzettim ben. 155 liraya temizinden pico bulunmuyor memlekette. Fiyat iyimiş. Durduk yere kaşındım yine arkadaş
Slglassi gecen birine sordum 750 tl istedi ikinci el bence hic gerek yok ehpro yorumlari güzel.
Olabilir hocam emin değilimSıfırı 750 TL ye satılyor, sanırım sizin sorduğunuz stabwood du.
-ortalama tek pilli modlara göre ~60 gr dah ağır.
-modu sallayınca (düğmelerden) rattle (çıngırak) durumunun olduğunu ve olmadığını da bir kaç yerde denk geldim.(???)
-en önemlisi pil tüketimine bakmak lazım (18650 ile)
-atolar moda tam oturmadığından (510 pin) bahsedilmiş (boşluk kalıyormuş)
yoksam çok yahşi mod olmuş
Artik çok gec aliden siparisden gelirse denemis noluruz
Dun size bu yaziyi yazarken siparis gectim satici ile msjlastim hatta. Gonderimi turkiye sartlarina gondericeklerini teyitlediler bakalım hayırlısı
???????????? Aynen öyle kici kirik atolara deli fiyatlar istiolar
Slglassi gecen birine sordum 750 tl istedi ikinci el bence hic gerek yok ehpro yorumlari güzel. Hep beraber kasindik galiba ????????????
Hocam rica etsem satıcının mağaza linkini öm ile paylaşabilir misiniz ?
Hocam rica etsem satıcının mağaza linkini öm ile paylaşabilir misiniz ?
şimdiden hayırlı olsun hocam inşallah geçer, tabi ki en büyük artısı fiyatı...bizim çok sevgili ve saygı değer 2. el piyasamızda bu fiyata ancak 4-5 yıllık ağzı yüzü yamulmuş, üzerinde boya kalmamış ama 'çalışmasında sıkıntı olmayan', kargosu alıcı tarafından karşılanan, pazarlıksız mod bulunacağından; Her türlü riske girilecek kaçırılmaz fırsat.