• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Ehpro 100w deneyen varmıdır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HuQQa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HuQQa

Community
Merhaba arkadaşlar daha once bu modu kullanmis olan varmidir artilari eksilerini ogrenme imkanim olursa sevinirim.
Simdiden tesekkurler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-04-15-25-41-267_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2019-10-04-15-25-41-267_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    26.3 KB · Görüntüleme: 62
Oyla 0
Daha önce radarıma girmişti, deneme fırsatı da buldum, ateslemesi, elde tutuşu ve ergonomisi çok guzeldir. Fakat ülkemize seri ithalatı olmadığı için, fiyatları çok şişirilmiş oluyor. Cihaz hakkında aşağı yukarı net birşey söyleyemem kısa süre bir arkadaşımdan denedim :)

Daha önce radarıma girmişti, deneme fırsatı da buldum, ateslemesi, elde tutuşu ve ergonomisi çok guzeldir. Fakat ülkemize seri ithalatı olmadığı için, fiyatları çok şişirilmiş oluyor. Cihaz hakkında aşağı yukarı net birşey söyleyemem kısa süre bir arkadaşımdan denedim :)

Teşekkür ederim. Benim aslinda 3-5 modum mevcut ali den bi heyecan siparis gecicem aslinda bi denemis olucam inşallah yaklasik maliyeti 155 ₺ denk geliyor Ali'den bakalım :)

Hocam sayenizde haberim oldu sipariş geçtim bende. Fiyatlar değişmiş benim baktığımda 200+ fiyat. Bence sizde kacirmayin.

Biraz sl class a benzettim ben. 155 liraya temizinden pico bulunmuyor memlekette. Fiyat iyimiş. Durduk yere kaşındım yine arkadaş :D

Hocam sayenizde haberim oldu sipariş geçtim bende. Fiyatlar değişmiş benim baktığımda 200+ fiyat. Bence sizde kacirmayin.

Dun size bu yaziyi yazarken siparis gectim satici ile msjlastim hatta. Gonderimi turkiye sartlarina gondericeklerini teyitlediler bakalım hayırlısı :)

Bu fiyata bence kaçırılmaz bir cihaz. Ben bile riske girip 2 tane sipariş geçebilirim. 26 dolara ato yok artık :)

???????????? Aynen öyle kici kirik atolara deli fiyatlar istiolar

Biraz sl class a benzettim ben. 155 liraya temizinden pico bulunmuyor memlekette. Fiyat iyimiş. Durduk yere kaşındım yine arkadaş :D

Slglassi gecen birine sordum 750 tl istedi ikinci el bence hic gerek yok ehpro yorumlari güzel. Hep beraber kasindik galiba ????????????

-ortalama tek pilli modlara göre ~60 gr dah ağır.
-modu sallayınca (düğmelerden) rattle (çıngırak) durumunun olduğunu ve olmadığını da bir kaç yerde denk geldim.(???)
-en önemlisi pil tüketimine bakmak lazım (18650 ile)
-atolar moda tam oturmadığından (510 pin) bahsedilmiş (boşluk kalıyormuş)

yoksam çok yahşi mod olmuş

-ortalama tek pilli modlara göre ~60 gr dah ağır.
-modu sallayınca (düğmelerden) rattle (çıngırak) durumunun olduğunu ve olmadığını da bir kaç yerde denk geldim.(???)
-en önemlisi pil tüketimine bakmak lazım (18650 ile)
-atolar moda tam oturmadığından (510 pin) bahsedilmiş (boşluk kalıyormuş)

yoksam çok yahşi mod olmuş

Artik çok gec aliden siparisden gelirse denemis noluruz

Artik çok gec aliden siparisden gelirse denemis noluruz

şimdiden hayırlı olsun hocam inşallah geçer, tabi ki en büyük artısı fiyatı...bizim çok sevgili ve saygı değer 2. el piyasamızda bu fiyata ancak 4-5 yıllık ağzı yüzü yamulmuş, üzerinde boya kalmamış ama 'çalışmasında sıkıntı olmayan', kargosu alıcı tarafından karşılanan, pazarlıksız mod bulunacağından; Her türlü riske girilecek kaçırılmaz fırsat.(y)

Dun size bu yaziyi yazarken siparis gectim satici ile msjlastim hatta. Gonderimi turkiye sartlarina gondericeklerini teyitlediler bakalım hayırlısı :)

???????????? Aynen öyle kici kirik atolara deli fiyatlar istiolar

Slglassi gecen birine sordum 750 tl istedi ikinci el bence hic gerek yok ehpro yorumlari güzel. Hep beraber kasindik galiba ????????????

Hocam rica etsem satıcının mağaza linkini öm ile paylaşabilir misiniz ?

şimdiden hayırlı olsun hocam inşallah geçer, tabi ki en büyük artısı fiyatı...bizim çok sevgili ve saygı değer 2. el piyasamızda bu fiyata ancak 4-5 yıllık ağzı yüzü yamulmuş, üzerinde boya kalmamış ama 'çalışmasında sıkıntı olmayan', kargosu alıcı tarafından karşılanan, pazarlıksız mod bulunacağından; Her türlü riske girilecek kaçırılmaz fırsat.(y)

Aynen hocam katiliyorum bi iki defa basima geldi boyle sonra millete hibe ettik :) bizim 2.el fiyatlarimizi gecelim 2.el urun satanlarda bir tuhaf olmus 1 senedir uzak kaldim bu ortama herkez cok degismis :)

• Beğendim
Tepkiler: iCY
Geri