Vaper_Viper
Yeni Üye
Herkese selamlar öncelikle, konu başlığından anlaşıldığı üzere bu likitler güvenilirmi acaba ? Kullanan arkadaşlar cevaplar sa sevinirim.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Afiyet olsun üstad. Birinciyi ilk yaptığımızda adını kül tablası koymayı bile düşündüm@Nasreddin Hoca hoca selamlar. bana bir likit yollamışsın 13 diye. izmarit gibi bir tat aldım. güzel bayağı zaten çoğu likitini seve bayıla içiyorum. aromaların baymaması hoş. teşekkür ediyorum.
yahu yalnız şöyle bir şey yaşadım sana sormak istedim. bir sıkıntı bende mi var diye. likitin tadının böyle olduğunu düşünüyorum. hafif yanık bir tat gibi bir şey geliyor. şekersiz sigara deneyimi demişsin. pamuk yanmamıştır bence tc modda kullanıyorum. likitin tadı böyle diye düşündüm. doğru muyum? yani böyle hafif yanık izmaritsi külümsü bir tat var arkadan. dikkat edince öyle geldi bana.
beğendim, amma soruyorum işte. benden mi kaynaklı bu tat yoksa likitin kendisinin tadı mı böyle. gidip tel mi değiştireyim napayım ahaha?
bu kanıya nereden vardınız üstadımBence hocanın bir devamlılığı yok , bir sefer aldığın likitten aynı tadı alamıyorsun .Kafasına göre artık
Aldık kullandık aynı tad yok.bu kanıya nereden vardınız üstadım![]()
Buradan yada özel mesaj ile sipariş numaralarını atarsanız sevinirim. Kontrol edeyim.Aldık kullandık aynı tad yok.
Üstad telefonda aradım ama ulaşamadım.Papara desem ?
Fark var hocam daha öncede bahsettim .Ve fakat likiti kötülemedim farkındaysan.Benim deneyimim bu .Senden yüklü miktarda likit alan bir kişi olarak fark olduğunu söyleyebilirim.Üstad telefonda aradım ama ulaşamadım.
Asla kafama göre yapmıyorum. Bu sözünüze üzüldüm doğrusu. Hepsini beherle yapıyorum.
Özel üretimlerde şu fark olur, size ilk gönderdiğimde demli likite nikotin ekledim. Hatta belkide doğrudan 12mg hazır likitten dokum yaptım. İkincisinde ise sıfırdan yapmış olabilirim. Bekledikçe aynı tada ulaşırlar. Yıllardır özel üretim yaptıran arkadaşlar var. Hazır likitten demleyip gönderdiklerimi de unutmazsam beklemelerine gerek olmadığını söylüyorum. Fakat sıfırdan yapılan özel üretimlerde beklemek gerekiyor. Sizden telefon bekliyorum![]()
Neyse konuyu değiştirelimFark var hocam daha öncede bahsettim .Ve fakat likiti kötülemedim farkındaysan.Benim deneyimim bu .Senden yüklü miktarda likit alan bir kişi olarak fark olduğunu söyleyebilirim.
Ya ben de diyorum "hoca ne diyor, konu nasıl buraya geldi, diğer arkadaş Litvanya'da mı yaşıyor acaba"Neyse konuyu değiştirelim
Üstad Litvantaya baktım. Haritada yerini görünce dondum kaldımolursa Bulgaristan Romanya.
Hep beraber gideceğiz merak etmeyin.Ya ben de diyorum "hoca ne diyor, konu nasıl buraya geldi, diğer arkadaş Litvanya'da mı yaşıyor acaba"Meğersem hoca üflemiş üüfleemiiş.. E biz ne yapıcaz şimdi müridin olarak hocaaa?
Achtung TurkoHep beraber gideceğiz merak etmeyin.
Görsele düştüm..Hep beraber gideceğiz merak etmeyin.
kardeşim ben geçen gün az daha bayılıyordum.hocamın hangi likitini denesem bayıldım vallahi..