• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Ederi Nedir? Ederi Nedir ? -Ana Konu | 2021-2022-2023-2024

benim de 150 lira penodat v1 ilanım biçare. kaç liraya penodatlanmak ister acaba ahali.
(tilemahos armed, flash 23 ve 17; bunları kullanıyorum ben düzenli olarak, penodatla pek anlaşamıyoruz bu sebepten ????)

Ubertoot uta 2
Ne klonu olduğu belirsiz. Aylar önce 3. El olarak almıştım. 150 TL 'ye.
150 eder mi?
Dilinden anlayan varımdır bilmiyorum. Bir kaç sarım denedim. Anlaşabilmemiz pek mümkün görünmüyor.
-kendi driptipi yok.
-üzerinde takılı 1 adet ve 2 adet hava yüzüğü var.
-1 adet yedek deck vidası var.
-Bir kaç adet te oring.
Herşey fotoda göründüğü gibi.
Ne dersiniz? Varımdır bir ederi?
IMG_20210419_144612.jpgIMG_20210419_144517.jpgIMG_20210419_144725.jpg

Son düzenleme:
Ubertoot uta 2
150 eder mi?
Dilinden anlayan varımdır bilmiyorum. Bir kaç sarım denedim. Anlaşabilmemiz pek mümkün görünmüyor.
-kendi driptipi yok.
-Bir kaç adet te oring.
Ekli dosyayı görüntüle 52757Ekli dosyayı görüntüle 52758Ekli dosyayı görüntüle 52759
Hocam 4 ay önce öbür mahallede 140 tl ye satılmış en son , dilinden anlayan için vazgeçilmez, anlamayan için işkence gibi bişeymiş ,sarımı meşakkatli olduğu için usta işi tabi ustalık çalışma ile gelir deneme yanılma bilgi alma şeklinde , boğaz vurumu ve aroma dengesi olarak öne çıkmış özellik olarak, benim hiç tecrübem yok tabi, öbür mahalledeki eskilerin incelemesi mevcut , ultem tank coppervape klonuymuş, kargo hariç 150 tl ederi vardır bence , daha önce kullanmış birine satarsanız kafanız ağrımaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Hocam 4 ay önce öbür mahallede 140 tl ye satılmış en son , dilinden anlayan için vazgeçilmez, anlamayan için işkence gibi bişeymiş ,sarımı meşakkatli olduğu için usta işi tabi ustalık çalışma ile gelir deneme yanılma bilgi alma şeklinde , boğaz vurumu ve aroma dengesi olarak öne çıkmış özellik olarak, benim hiç tecrübem yok tabi, öbür mahalledeki eskilerin incelemesi mevcut , ultem tank coppervape klonuymuş
hocam ben de iyi hatırlıyorum o eski muhabbetleri, takip ediyodum. çok övülüyodu. doğru/titiz kurulum ile harikalar yarattığını söyleyip duruyodu oradaki üstatlar.

Elimde ikinci el Smok tfv12 var rba coilli rainbow renkte bu ve yine ikinci el Eleaf Melo 3 atomizerin ederi nedir bilgi verebilir misiniz?

Elimde ikinci el Smok tfv12 var rba coilli rainbow renkte bu ve yine ikinci el Eleaf Melo 3 atomizerin ederi nedir bilgi verebilir misiniz?
Tfv12 rba ile birlikte 70-100 TL aralığında Melo 3 atomizerde piyasada bol olduğundan (pico ile birlikte geldiği için) ve pek tutulmadığından 30-50 TL aralığında satılabilir.

Ubertoot uta 2
150 eder mi?
-kendi driptipi yok.
-Bir kaç adet te oring.
Ekli dosyayı görüntüle 52757Ekli dosyayı görüntüle 52758Ekli dosyayı görüntüle 52759
buna bi alışsan baska atomizer pek aramazsın
100-150 arası eder

Selamlar elimde uzun zamandır satmayı düşündüğüm ama vakitsizlikte ötürü uğraşamadığım atomizerlerim ve modlarım var fiyatlarının ne olduğunu inanın bilmiyorum biraz araştırdım ama tamamen bir bilgi sahibi olmuş değilim

Troy 1xv3 yedekleri kutusu tam 10/8
Ida rba yedekleri tam kutusu var camında kılcal çatlaklar var fakat akıtma sızdırma vs kesinlikle söz konusu değil 10/7
Doggy style 2k16 1 adet buzlu 1 adet normal cam ile birlikte 10/10
Taifun gt3 S316L klonu kutulu 510 kısmından likit sızdırıyor sanırım o ring değişmesi gerek yada pamuklamasını beceremedim 10/6
Griffin 25 plus eksiksiz. 10/8
Aspire nautilus 2 kutusu yok 10/8
Zeus single rta kutusuz 10/7
Kylin mini v2 coolvape klon sıfır
Smok tfv8 10/6
berserker v2 mini coolvape klonu sıfır
Drag x kit kutulu standart olan pil kapağında tutukluk var biraz güç uygulayarak açmak gerekiyor pil değişimi için 10/8
Asmodus minikin v2 ingiltereden aldım kutulu bilenler olacaktır kahverengi modeli bendeki soyulmalar başlamıştı bende komple soydum :) 10/6 diyebiliriz.
Wismec RX300 Artric fox yüklü 10/7
Vaporesso tarot mini kit 10/8 evde kullanıldı hatun kurcaladı beğenmedi kenarda duruyor

Vaktinizi alıyor isem kusura bakmayın fotoğraf da ekleyeceğim en azından yeni birşeyler denemek için elimizdekileri çıkaralım yoksa hanım eve almayacak.

Geri