Sıkılık Konusunda üzmez 0,8mm Afc ile çok sıkı hale gelir. Ben şuan 1.2mm afc kullanıyorum.Çok denemek istediğim bir atomizer ama sıkılık konusunda ve vurum konusunda sevmezsin dediler ondan uzak duruyorum
Memnun kalmadığınız özelliği neydi hocam. Nadir beğenmeyenler arasındasınızben aldım sevemedim nedense veya beceremedim diyeyim Arada sarıp pufluyorum.
Aroması bana anlatıldığı kadar yüksek gelmedi. Ek olarak boğaz vurumu hiç olmayınca üzdü Flash a alıştım ondan yaptı sanırım.Memnun kalmadığınız özelliği neydi hocam. Nadir beğenmeyenler arasındasınız
Flash varken atomizer beğenmekte sıkıntı hocam haklısınızAroması bana anlatıldığı kadar yüksek gelmedi. Ek olarak boğaz vurumu hiç olmayınca üzdü Flash a alıştım ondan yaptı sanırım.
aynen yoksa sarımı falan baya kolay atomizer ama yine bir flash değil Yeni likitlerle test edeceğim bu hafta sonu belki değişiklik olabilir.Flash varken atomizer beğenmekte sıkıntı hocam haklısınız
Setup çok yakışıklı olmuş. Flint var ama Dvarw yok. En kısa zamanda edinmek lazım.Ben doğru pamuklama ile herkesin beğeneceğini düşüyorum Dvarw'ı. Farklı yerlerde denk gelince paylaştım hep fikrimi. Taifun tipi pamuklama ve 0.8 - 1 - 1.2mm'lik hava pinleriyle çok başarılı bir atomizer. Hafif, basit, kullanıcı dostu. 5ml tanklı en küçük RTA'lardan biri.
Ekli dosyayı görüntüle 20619
S.a taifun tipi pamuklama nedir gösterebilirmisiz teşekkürlerBen doğru pamuklama ile herkesin beğeneceğini düşüyorum Dvarw'ı. Farklı yerlerde denk gelince paylaştım hep fikrimi. Taifun tipi pamuklama ve 0.8 - 1 - 1.2mm'lik hava pinleriyle çok başarılı bir atomizer. Hafif, basit, kullanıcı dostu. 5ml tanklı en küçük RTA'lardan biri.
Ekli dosyayı görüntüle 20619
S.a taifun tipi pamuklama nedir gösterebilirmisiz teşekkürler
V1 ve klasik sistem için geçerli bu pamuklama haklısınız. Besleme ayarı olan ya da minik delikli çembere sahip olan ya da çember etrafına basan tanklı/bellcapli versiyonlarda uygulamak mümkün olmuyor.Eyvallah sağol uğraştirdim seni de. Bendeki üstten dolum versiyon en ufak dişari taşmada yanma odasına takılıyo uğraştiriyor.