• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Dvarw MTL RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sürekli Kullandığınız Sarım

• Kullanılan toplam oy
    131
Çok denemek istediğim bir atomizer ama sıkılık konusunda ve vurum konusunda sevmezsin dediler ondan uzak duruyorum
Sıkılık Konusunda üzmez 0,8mm Afc ile çok sıkı hale gelir. Ben şuan 1.2mm afc kullanıyorum.
Vuruma gelicek olur isek üst düzey bir vuruma sahip değil lakin üzmez. 1 mm afc kullanarak 2mm e yüksek konumlandırılmış bir coil ile bence gayet tatmin eder. Tabiki 5 ml lik tank ile
Sıkılık arttıkça vurumda artıyor.
Bir şans vermenizi öneririm

Aklımda olan bir atomizer gayet olumlu yorumları var.
Alsam mı almasam mı diye hep ikilemdeydim, ona vereceğim para ile berserker mini v1,5 ve expo v4 aldım. İki atodan da memnunum ama draw hala aklımda. :unsure:

• Beğendim
Tepkiler: CmZ
Ben doğru pamuklama ile herkesin beğeneceğini düşüyorum Dvarw'ı. Farklı yerlerde denk gelince paylaştım hep fikrimi. Taifun tipi pamuklama ve 0.8 - 1 - 1.2mm'lik hava pinleriyle çok başarılı bir atomizer. Hafif, basit, kullanıcı dostu. 5ml tanklı en küçük RTA'lardan biri.

IMG_20191027_145135.jpg

Ben doğru pamuklama ile herkesin beğeneceğini düşüyorum Dvarw'ı. Farklı yerlerde denk gelince paylaştım hep fikrimi. Taifun tipi pamuklama ve 0.8 - 1 - 1.2mm'lik hava pinleriyle çok başarılı bir atomizer. Hafif, basit, kullanıcı dostu. 5ml tanklı en küçük RTA'lardan biri.

Ekli dosyayı görüntüle 20619
Setup çok yakışıklı olmuş. Flint var ama Dvarw yok. En kısa zamanda edinmek lazım.

Eyvallah sağol uğraştirdim seni de. Bendeki üstten dolum versiyon en ufak dişari taşmada yanma odasına takılıyo uğraştiriyor.
V1 ve klasik sistem için geçerli bu pamuklama haklısınız. Besleme ayarı olan ya da minik delikli çembere sahip olan ya da çember etrafına basan tanklı/bellcapli versiyonlarda uygulamak mümkün olmuyor.

Geri