• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Dvarw FL (2020) vs Dvarw v2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grasies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Grasies

Community
Yaklaşık bir ay önce youtube üzerinden canlı tanıtılan dvarw fl modeli hemen hemen bir çoğumuz görmüştür.
(bilmeyenler için güzel bir tanıtım postu hazırlıycam)

Bu aralar bir tercih yapmam gerekiyor sizinde görüşlerinizi almak istedim.
Dvarw v2 2 3 adet orjinal şekilde kullandım uzunca süreler
V1 de kullandım (v1 deki besleme kanalı ve 510 a sabit olan af dar olması aşırı bir hava akımı sesine sahip)

Bu günlerde bir tercih yapmak istiyorum.
Severek uzunca süre kullandığım dvarw v2 serisinden bir atomizer mi alsam
Yoksa KHW nin son olarak tanıtdığı Dvarw FL modelini alıp riske girerek onamı bir şans versem sizlerde görmüşsünüzdür önerileriniz yada yeni fl modeline yorumlarınız nelerdir.

Oyla 0
V2 modelinde en sevmediğim şey atomizeri yıkadıktan sonra decki parçalamak zorunda kalmak yoksa içerde su kalıyor bunun içinde teli sökmek gerekiyor patibulm da bu sökülmeden oluyor ve çok rahat oluyor ????

Acele etmeyin, bu denli popüler bir atomizerin klonlarını çok yakın zamanda 100 150 liraya alırız.
:)
Yeni çıkan ve ülkeye yeni giren ürünler alınmaazz

dvarw v2 steam tuners olanı var elimde içimi çok keyifli ama normal tanklı bir versiyon almayı düşünüyordum fl ye bir şans vermek isterim açıkçası, elimdekine normal tank ve chimney cap bulamam sanırım

Geri