• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Dvarw FL (2020) vs Dvarw v2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Grasies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Grasies

Community
Yaklaşık bir ay önce youtube üzerinden canlı tanıtılan dvarw fl modeli hemen hemen bir çoğumuz görmüştür.
(bilmeyenler için güzel bir tanıtım postu hazırlıycam)

Bu aralar bir tercih yapmam gerekiyor sizinde görüşlerinizi almak istedim.
Dvarw v2 2 3 adet orjinal şekilde kullandım uzunca süreler
V1 de kullandım (v1 deki besleme kanalı ve 510 a sabit olan af dar olması aşırı bir hava akımı sesine sahip)

Bu günlerde bir tercih yapmak istiyorum.
Severek uzunca süre kullandığım dvarw v2 serisinden bir atomizer mi alsam
Yoksa KHW nin son olarak tanıtdığı Dvarw FL modelini alıp riske girerek onamı bir şans versem sizlerde görmüşsünüzdür önerileriniz yada yeni fl modeline yorumlarınız nelerdir.

Oyla 0
V1 versiyonu beslemesi çok kıldı besleniyordu ses çıkarması da keza öyle ama v2 de kusursuza yakınlardı v2 versiyonu denemek istersen her zaman yardımcı olurum ????

Evet Ferhat beyi konuma davet ediyorum ???? kendisi de benim kadar dvarw hastasıdır ????
FL modelini denemek nasip olmadı ama düşündüğüm kadarıyla seramik Chimney seramik baca hava kanallarının değişmesi fazla bir değişiklik vereceğine inanmıyorum. V1 güzeldi elimde vardı kullandım. Hava kanalı biraz daha dardı. Birde hafiften ıslık çalabiliyordu. Oda pamuğu güzel deckin içine yerleştirmeye bağlı tabikide. V2 vazgeçilmezim oldu. Ama imkansızlıklardan satmak durumunda kaldım. Güzel temiz bulursam v2 alabilirim. Ben aromacıyım. Dvarwın aroması bana çok iyi geliyor. FL modelinide merak etmiyor değilim. Ama gelmesi zor bu covid dolayısıyla biliyorsunuz. ????

Her ikisini de klon olarak kullandım. Fl gitti v2 kullanmaya şimdilik devam ediyorum. Yakında o da gider yavaş yavaş tamamen orijinallere dönüyorum.

Fl çok şık.

Onun haricinde içimde bir fark hissetmedim.

Benim damaktan da olabilir. Öyle tat alma duyum çok iyi gibi bir iddiam yok.

Hiç dvarw ı olmayan görüntü nedeniyle doğrudan fl alabilir.

Zaten elinde v2 olan kıpraşmasın ????

Her ikisini de klon olarak kullandım. Fl gitti v2 kullanmaya şimdilik devam ediyorum. Yakında o da gider yavaş yavaş tamamen orijinallere dönüyorum.

Fl çok şık.

Onun haricinde içimde bir fark hissetmedim.

Benim damaktan da olabilir. Öyle tat alma duyum çok iyi gibi bir iddiam yok.

Hiç dvarw ı olmayan görüntü nedeniyle doğrudan fl alabilir.

Zaten elinde v2 olan kıpraşmasın ????
Bence tutan model v2 kara kutulu olan candır

Geri